Jahit pikeun Beginners | DIY handmade

Anu jahit beginners ieu diperlukeun mimiti sabagian alat dasar.

Jahit dina alat alus dina kerja alus

Tanpa alat alus euweuh gawé alus bisa dipigawé. Nalika jahit éta pohara penting nu aya gawé raket pisan kitu eta hasil tungtung Sigana visually sampurna. Lamun teu aya kakurangan gagasan jeung pola, mangka bisa ngamimitian katuhu jauh kalayan sababaraha hal. Saha beginners jahit, perlu nyaho naon anu kudu anjeunna meuli benang. Paling seamstresses na seamstresses ngagunakeun katun alus. Ahli rupa-rupa gumantung kana lawon sarta bahan tina benang nu.

Alat pikeun beginners jahit
Alat katuhu pikeun beginners jahit

Nalika benang bisa disimpen dina kaayaan naon. Hiji kakuatan tensile pisan tinggi teu ukur di jahit penting, tapi ogé dina mangsa pamakéan saterusna. Euweuh anu leuwih bangor ti thread terus torn di mesin jahit. Waktos na deui eta geus jadi threaded. Teu ngan waragad waktu, tapi ogé saraf jeung mindeng pelesir di jahit anu leungit. A disebut ngaput-kabeh teh pangalusna henteu ngan keur beginners. Ieu sering dijieunna tina poliéster sarta bisa dipaké pikeun sakabéh zat. Reihgarn mangrupa idéal pikeun seams samentara. Ieu rips pisan saum sareng gampang nyabut sakali kelim bener tos disetel.

shears
Malah jeung gunting sarerea, moal ngan jalma anu aya kénéh di beginners jahit, milih hiji bahan alus kedah. A gunting tukang ngaput ditangtoskeun yen bakal sabenerna dipaké ngan pikeun motong bahan, mangrupakeun kudu mutlak. The Shears boga wilah deui ieu mindeng dijieun tina logam berat sarta ngabogaan harepan hirup pisan lila, upami teu misused. Kertas atawa bahan séjénna anu teu bade motong nya - hijina lawon.

Dina Pilihan bahan, aya euweuh wates. Sagalana geus bisa ngalaman. Kabéh bahan, kabeh kelir - polos tur warni kitu ogé sagala harga. pasar husus kudu dipilih teu wajib di milih materi. Dina Internét, bargains pohara alus bisa dijieun. mindeng pikeun pemula nu éta cukup pikeun procure kotak tina scraps lawon. Kalawan ieu mangrupa pemula tiasa nyobian sakali jeung prakna. Sakali dina seams diuk ogé, anjeun tiasa ngusahakeun proyék nu leuwih gede.

A mat motong teu merta datangna salaku standar, tapi mantuan tremendously, utamana lamun dimensi anu kaluar. Upami Anjeun keur make hiji cutter usaha Rotary, anjeun teu kudu abandon ieu guna ngajaga taneuh.

tapi bakal jadi penting pita mangrupa tukang ngaput urang ngukur, kavling pin jeung huluna ukuran béda, jarum kaput di sagala rupa ukuran na thicknesses, sarta ripper kelim, upami eta kadangkala teu stitched a kelim katuhu atawa pakean teuing ketang anu janten bisa ngalegaan.
Saha pemula di jahit, ieu geus ogé dilengkepan perlengkapan dasar ieu sareng tiasa masihan rein bébas kreativitas Na.

gagasan jahit pikeun beginners

sering anu teu earn na hirup ku jahit, tapi boga leuwih sering ti hobi kana thread na jarum, nu lacks gagasan jahit.
Mangpaat atawa praktis kudu. Tapi ngan naon ngaput? Hiji kasempetan alus keur inspirasi sarta jahit pamanggih téh mun anjeun stroll liwat kota. Kusabab anjeun mindeng manggihan hal mana pamikiran asalna "abdi tiasa ngalakukeun éta." hiji ku Rummage ogé papakéan na, anjeun mindeng manggihan garments anu kagungan dinten maranéhanana, tapi aya mere jauh teuing berharga janten.

manggihan ideu pikeun jahit
manggihan ideu anyar pikeun jahit

Hiji jeans heubeul, contona, bisa disulap jadi loba hal béda. Bagean luhur, jadi nu ninggang kalawan seleting na deui kantong, tiasa unggulan ku tas Srimanganti repurpose.

gagasan jahit ogé datangna lolobana aya dina jahit sorangan.

Suku tina jeans anu dasarna ampir siap pikeun roll beuheung atanapi tas leutik. Kalayan aplikasi geulis lovingly hadiah crafted tiasa timbul. tas leutik nu ngandung hiji voucher - minangka salah sahiji loba gagasan jahit.

Sugan aya batur di kulawarga atanapi diantara babaturan, anu ngurus jahit. Ieu mindeng boga loba pola na bisa ngamekarkeun kana urusan praktis loba rags. Keur barudak Brustbeutel mungkin timbul topi atawa Srimanganti sarta fashionable. Pola anu ogé diala ampir mana. Sangkan boga majalah dagang majalah anu ngadegkeun sorangan dina pasaran salila puluhan. Tiap masalah ngandung pola hiji. Lamun hayang, contona, pikeun ngaput rok geulis, anjeun néangan pola saperti tur ngamimitian.

Di toko lawon - tapi ieu jarang dipake - zat bisa dibeuli, mawa gagasan jahit lianna. Paguneman jeung seller atanapi seamstress a brings gagasan jahit anyar.

Kumaha ngeunaan, contona, ku sato leutik toweling nu bisa dicokot dina bak mandi teh. Barudak kasampak maju kalawan kapercayaan jeung ieu loba duit nu disimpen. Eusian ku busa terus selapkeun sanggeus mandi dina radiator nepi ka garing.
Sejen gagasan jahit hébat ogé tiasa didapet on Internet.

Jadi blog geus dibuka eta nganyahokeun éksklusif kalayan masalah ieu.
Nähideen dina kaayaanana. Ngahudang hiji topik husus, anjeun bisa kalayan gampang asup paguneman dina blog teh, sarta mindeng pola anu malah ditawarkeun ku nu datang, nu bakal dikirim dina sababaraha menit via e-mail.

Sahingga gancang mun pamendak jahit nu bakal salah moal geus lumangsung. Jalma anu hoyong anu leuwih canggih, kudu indit ka situs web relevan. Aya, parentah jeung pola contona, dresses cocktail atanapi pantsuits sarta kostum kapanggih. gagasan jahit téh salawasna sarta madhab - ngan katingal sarta indulge imajinasi jeung kreativitas.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.