kosmétik Pengetahuan Alam | Beauty & wellness

Beauty ti Alam dijieun kalawan bahan alami dina bentuk kosmétik alam. Ieu henteu ngan nyadiakeun rarasaan alus, tapi éta bahya ku bahan dipaké. Kahayang pikeun hiji gaya hirup ékologis, sustainable jeung cageur geus tumuwuh, jadi kosmétik alam anu salawasna arus jeung populér.

Kumaha anjeun ngakuan kosmétik alam?

Ku hukum, kosmétik alam henteu diartikeun sahingga euweuh segel kualitas seragam. Aya loba segel organik nimukeun of persetujuan ti industri, ngarah nu meuli sesat. Leuwih waktos, kumaha oge, sababaraha Siegel dipercanten mecenghul. produk ieu lajeng tina budidaya bahan baku pikeun ngolah produk organik. Ku alatan éta, salah ngan kosmétik alam malah ngakuan segel.

Awéwé pulih sarta santai taranjang di wellness, spa sarta perawatan awakTapi hanjakalna aya teu ngan segel a. Nu ngajadikeun hiji saeutik leuwih hésé. Tapi anjeun bisa nganggap yén sakabéh zat dipaké produk kalawan anjing laut diturunkeun tina alam. Lemak, lilin, minyak, dyes na fragrances mungkin ngan bisa dijieun tina mineral, sayur, sarta kalawan sababaraha iwal, ti bahan baku sato. Tabu anu parafin, silicones, nguji sato jeung radiasi radioaktif. segel kualitas kaasup "NaTrue", "Certified Pengetahuan Alam kosmétik" jeung "EcoCert".

Kaendahan alam anu healthier

anu disrupters éndokrin, efek samping na malah bisa ngabalukarkeun panyakit dina kosmétik normal. Dina dosage disatujuan zat ieu bahya. Tapi kritik disebutkeun yen anjeun teu nyaho kumaha zat mibanda produk lianna dipaké meta. Dina kosmétik alam ieu zat kontroversial anu ngalarang. Tapi sanajan kosmétik alam gaduh sababaraha minyak atsiri anu bisa ngabalukarkeun alergi. salah No kituna bisa ngabuktikeun jam kawates naha kosmétik alam atanapi kosmétik normal nyaeta hadé.

Rupa-rupa produk ti kosmétik alam

Dina kosmétik alam, aya sagala produk nu urang nyaho tur kudu. Ieu kaasup raray na panon ngurus, miara bulu, makeup jeung lipstik, cleanser awak, sabun, krim leungeun, ngurus panonpoe jeung leuwih.

perawatan hipu

Utamana kulit urang perlu nanganan kalayan perawatan sarta perawatan hipu. Hal ieu poean kakeunaan pangaruh lingkungan ngabahayakeun. kulit dicokot kabeh zat sarta transports aranjeunna ka jero awak. produk kageulisan ngandung bahan kimia anu bisa ngarugikeun kulit. kumaha oge, ngarojong kosmétik alam na revitalizes kulit urang na ngajadikeun eta nice jeung mulus.
Ngogokeun diri kalawan kaendahan tina alam. Pisan kosmétik alam populér téh salaku kado na pisan husus.

Kalemahan kosmétik alam

Dina kosmétik alam dibasajankeun anjeun bakal manggihan ampir euweuh lila-abadi atawa mascara waterproof. Malah sunscreens kalayan faktor panyalindungan panonpoé luhureun 20 atanapi lipstik gaudy anjeun bakal katingal kapiran. Pancuran gels na shampoos lather saeutik tur bulu sprays teu bisa jadi disebarkeun finely. Silicones jeung bubuk tahan kadang goréng. Malah dyes bulu alam kudu drawbacks, bulu abu moal ngaleungit lengkep tur ngalelep bulu Anjeun torek nya boro mungkin.

perawatan Pengetahuan Alam tina sirah nepi ka toe

Beuki loba pamakéna hoyong a perawatan alam sarta aksés ka produk kageulisan organik. Kulit urang mikanyaah bisa cared gently keur jeung mungkin sumber daya alam. Samentara éta, loba pausahaan nawiskeun kaéndahan alam jeung trend ieu salajengna strengthened.

perawatan Pengetahuan Alam jeung minyak kalapa

Skincare kalawan bungbuahan
kosmétik Pengetahuan Alam pikeun kulit geulis

Minyak kalapa téh euyeub sarta pohara moisturizing. Pikeun miara bulu anu kacida alusna cocog. Salaku perlakuan bulu alam, bisa dilarapkeun dina kaayaan molten kana buuk. Pikeun bisa ngalembereh eta maneh rub dinya jeung leungeun anjeun nepi ka kiwari. Hadé pisan mun éta hayu karya minyak kalapa pikeun sababaraha jam dina buuk. The panjang waktu nampa cahaya nu rada, anu hadé balik efek jaga.

Saatos paparan, bulu nu kudu taliti pisan dikumbah, jadi nu teu ngarasa oily. Tangtu, bulu ngagurilap sarta leupas bakal hasilna. tapi harta moisturizing bisa dipaké teu ngan ukur pikeun buuk, pedah kulit ti eta. Pikeun miara sipat antibakteri anu dipikawanoh tur ngaapresiasi. The minyak kalapa bisa dipaké pikeun sakabeh awak. Raray, biwir, leungeun, suku, sakabeh awak bakal ngarasa pleasantly lemes ka perawatan sarta ogé bau. Bagian awak anu utamana garing, nu gancang lemes sareng lembut. salah ekonomis kedah sareng aplikasi tina minyak pikeun kulit raray oily.

Minyak kalapa téh perawatan alam ti sirah ka toe. Ieu bisa dipaké pikeun sakabeh awak, sangkan éta ogé pohara populér.

meuli minyak kalapa katuhu

Minyak kalapa bisa dibeuli di toko dahareun kaséhatan sarta toko narkoba. Meuli kedah pastikeun yén éta bébas tina aditif.

awak lotion

The perawatan kulit alam poean biasana dimimitian ku lotion awak. Lotion awakna dina bahan kosmetik alam kayaning minyak kedelai, shea mentega jeung minyak almond. kulit anu Powered by faktor moisturizing tutuwuhan periode panjang kalayan Uap. Pikeun miara intensif jeung optimal kulit vitamin panyalindungan C jeung E. salempang

creams awak

Pikeun kulit pisan garing, anjeun kukituna hadé ngagunakeun lotion awak.
Kulit garing ogé Awak mentega geus kabuktian. Ieu ngandung Macadamianusöl nu nourishes kulit jeung nyadiakeun spot garing kalayan cukup lipid. Ku ngagunakeun bahan tina kembang markisa kasaimbangan Uap kulit téh dirangsang jeung kulit anu kajaga.

peeling

Hiji kulit teratur merlukeun exfoliation biasa. Pikeun produk perawatan alam bisa dipaké kalawan ganggang béda, kompléx mineral seawater jeung gliserin herbal keur Perda Uap.

The perawatan kulit alam ieu jadi beuki populer. Manehna teh cai mancur nonoman pikeun awak jeung kulit.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.