Ayeuna beristirahat sakabeh leuweung - catetan na téks

The heubeul anak téh, beuki eta nguping béja ti nyanyi jeung musik make sora sorangan hayang. kudu dilakukeun auditions teu ngan turun saré, tapi ogé pikeun hiburan.

Catetan jeung téks Muhun beristirahat sakabeh leuweung

Barudak kudu teu merta instrumen musik nyieun musik. Sagalana rattles, rattles atawa nyieun noises séjén anu dipaké pikeun. sora maranéhanana ogé dipaké. tapi nu pitch nu bener sahenteuna ngadeukeutan, anjeun bisa resep nyitak kami template dirancang anak-kalawan catetan jeung teks lagu barudak. barudak heubeul bisa kalawan catetan na téks ogé ngabayangkeun Prima sorangan daun!

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks dina format pdf

Catetan jeung téks Muhun beristirahat sakabeh leuweung
Catetan jeung téks Muhun beristirahat sakabeh leuweung

Ayeuna beristirahat sakabeh leuweung - téks

Ayeuna beristirahat sakabeh leuweung,
Sapi, jalma, Städt na sawah,
eta saré sakabeh dunya;
Anjeun tapi itungan abdi,
on, on, anjeun wajib dimimitian
naon Creator Anjeun pleases.

Dimana anjeun, Sun, tetep?
wengi geus disetir anjeun,
peuting, musuh poé.
Nyetir kaluar; salah panonpoé sejen,
Abdi bogoh, delight abdi,
malah lampu bersinar di haté kuring.

poé ayeuna kaliwat
béntang güldnen caang
langit aula biru;
jadi kuring ogé bakal nangtung
lamun kuring bakal balik panas
Gusti ti Vale ieu lawon.

The hurries awakna istirahat,
Butuh off pakéan jeung sapatu,
gambar tina mortality;
Kuring take off kitu,
Kristus bakal nyieun kuring
nu rok tina ngahargaan Nu Maha Suci.

Kapala, leungeun na foots
anu bungah yén kiwari tungtungna
karya anu datang.
Jantung, girang, thou shalt jadi
ti kasangsaraan bumi ieu
sarta bébas tina dosa gawé.

Ayeuna buka, nya anggota awak weary,
mana na nyimpen maneh ka handap,
nu ranjang nu mikahayang.
Aya jam na kali
sabab anjeun bakal nyiapkeun
istirahat bed saeutik di bumi.

panon abdi nangtung sullenly,
dina jangka waktu nu teu aranjeunna ditutup.
Kamana atuh awak jeung jiwa?
Dicokot pikeun rahmat anjeun,
téh alus pikeun sakabéh ruksakna
du Agustus sarta wali Israel '.

Nyebarkeun kaluar duanana jangjang,
O Yesus, kabagjaan abdi,
jeung nyandak hiji hayam Anjeun.
Bakal Iblis devour abdi,
kitu ngantep malaikat nyanyi:
"Anak Ieu wajib overpower".

Malah anjeun, babaturan kuring,
kudu ngungun kiwari
moal kacilakaan atawa bahaya.
Gusti ngantep anjeun bobo blissfully,
Asisten Anjeun pakarang güldnen
sabudeureun ranjang na host nya ku malaikat.

Catetan ti lagu barudak kiwari beristirahat kabuka sadayana leuweung salaku file grafik


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.