O Tannenbaum - catetan na téks

kumaha oge, tradisi nyanyi lagu Natal di imah kalawan kulawargana sarta barudak atanapi di sakola tur TK teu utamana heubeul. Ti ngeunaan 18. Abad ka nyanyi kalayan kulawarga anjeun, jeung ngan ti 19. Abad ieu dipikawanoh di Jerman lagu ti nagara sejen.

Catetan jeung téks O Tannenbaum

nyanyi jeung nyieun musik dina umum on na di sabudeureun Natal nyiptakeun atmosfir geulis, pisan husus tur unik. Teu ukur barudak sakabeh umur ngarasakeun eta. Beuki sering lagu nu terus-terusan dina waktu ieu atanapi uninga, anu hadé téks sits. Anu bisa maénkeun hiji pakakas, bisa maén hiji iringan.

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks ti Carol Natal dina format pdf

Catetan jeung téks O Tannenbaum
Catetan jeung téks O Tannenbaum

O Tannenbaum - téks

O Tannenbaum, Tannenbaum o,
kumaha héjo téh daun Anjeun.
Anjeun héjo mah ukur aya di summertime nu,
Taya, sanajan dina usum tiris nalika eta snows:
O Tannenbaum, Tannenbaum o,
kumaha héjo téh daun anjeun!

O Tannenbaum, Tannenbaum o,
Anjeun tiasa paling denok;
Kumaha mindeng boga teu wanoh Natal
tangkal ti anjeun kuring gumbira!
O Tannenbaum, Tannenbaum o,
Anjeun tiasa paling denok;

O Tannenbaum, Tannenbaum o,
pakéan anjeun bakal ngajarkeun kuring hal!
Mugi teras durability
méré kanyamanan jeung kakuatan iraha wae!
O Tannenbaum, Tannenbaum o,
pakéan anjeun bakal ngajarkeun kuring hal!

Buka catetan ti Natal Carol O Tannenbaum salaku file grafik


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.