Austria Propinsi

Austria mangrupa hiji kaayaan demokratis di Éropa Tengah jeung manjangan dina arah wétan-kulon ngaliwatan ngadeukeutan 570, jarak greatest ti kaler ka kidul anu ngan handap 300 kilométer. Leuwih ti satengah Austria mangrupa pagunungan.

propinsi Austria jeung gede maranéhanana

Innsbruck, Austria
Innsbruck, Austria

Naon lajeng disebut 9 nagara féderal Austria jeung gede maranéhanana? Austria dibagi kana salapan propinsi kalawan gede masing-masing dina:

  1. Burgenland ibukota Eisenstadt
  2. Carinthia ibukota Klagenfurt
  3. Lower Austria, ibukota Sankt Pölten
  4. Upper Austria, Linz, ibukota
  5. Salzburg, Kota Salzburg
  6. Styria, ibukota Graz
  7. Tirol, ibukota Innsbruck
  8. Vorarlberg, ibukota Bregenz
  9. Wina, ibukota Wina

propinsi Austria jeung gede maranéhanana

Klik gambar pikeun ngalegaan | © lesniewski - Fotolia.de

propinsi Austria jeung gede maranéhanana
propinsi Austria jeung gede maranéhanana
Klik pikeun ngalegaan | © lesniewski - Fotolia.de

propinsi Austria jeung gede maranéhanana - Klik gambar pikeun ngalegaan | © lesniewski - Fotolia.de

Sabaraha nagara wates on Austria?

Austria boga 8 adjoining tatanggana:

  • Slowakia
  • Slovénia
  • Tschechien
  • Ungarn
  • Italy
  • Swiss
  • Liechtenstéin
  • Jérman

nyieun peta Austria jeung propinsi keur dirina

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.