Illusions optik & inohong mungkin

Kaca ngawarnaan mangrupakeun hiji pastime gede pikeun barudak sakabeh umur. Dina ramatloka kami anjeun bakal manggihan loba gambar béda dina jejer béda. Gambar tina illusions optik sarta inohong mungkin, jadi disebut Paradoxa, captivating tiap anak.

illusions optik sarta inohong mungkin - paradoxes

Illusions optik didadarkeun salaku istilah koléktif sagala aspek visi manusa. Ieu bisa dilakukeun dina hiji leungeun, nalika urang ningali hal ngaliwatan ngagambarkeun tangtu lian ti maranéhna bener téh, jalma béda tingali dina citakan sami hal séjén atawa malah ngan hirup di jalan nu keur digambar, sabab pernah bisa lumangsung di sakuliling akrab jeung uteuk urang geus bingung ku eta.

Kotektak paradoxes na illusions optik di kempelan alit bébas urang. Ku ngaklik tumbu buka kaca sareng citakan luyu:

Nyanghareup atawa vas

Optik Ilusi - Parallel

Optik Ilusi Circle

Tilu atawa opat bar?

segitiga mungkin

bunderan mungkin

inohong mungkin

tangga teu mungkin

Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.