Illusions optik & inohong mungkin

Kaca ngawarnaan mangrupakeun hiji pastime gede pikeun barudak sakabeh umur. Dina ramatloka kami anjeun bakal manggihan loba gambar béda dina jejer béda: gambar ku illusions optik sarta inohong mungkin, disebut paradoxes fascinate unggal anak.

illusions optik sarta inohong mungkin

Panon tina hiji awéwé dina nutup-up
illusions optik - illusions

Illusions optik didadarkeun salaku istilah koléktif sagala aspek visi manusa palsu.

Ieu bisa dilakukeun dina hiji leungeun, nalika urang ningali hal ngaliwatan ngagambarkeun tangtu lian ti maranéhna bener téh.

Atawa jalma béda dina citakan sami ngakuan hal séjén atawa malah ngan hirup di jalan nu keur digambar, sabab pernah bisa lumangsung di sakuliling wawuh jeung uteuk urang geus bingung ku eta.

Gaduh senang jeung illusions optik urang. Ku ngaklik tumbu buka kaca sareng citakan luyu:

illusions optik

garis nu panjang?

garis nu panjang?

garis nu panjang?

inohong nu leuwih gede dibandingkeun lianna?

Nu circuit nyaeta gede

Nu circuit nyaeta gede

Paralel atawa ngagulung?

ilusi optik
garis paralel

Paralel atawa obliquely

Paralel atawa henteu?

Naon nu katingali?

Ngaklik on link bakal ngaganti ka kaca sareng citakan luyu:

Nyanghareup atawa vas

Tilu atawa opat bar?

Optik ilusi - naon nu katingali?

Pekuncén mungkin

Ngaklik on link bakal ngaganti ka kaca sareng citakan luyu:

tangga teu mungkin

segitiga mungkin

bunderan mungkin

inohong mungkin

Kusabab pindah tapi naon?

Sigana salawasna hal pikeun mindahkeun, kasampak taliti dina gambar di handap ieu! A klik dina gambar enlarges gambar:

buntut bunderan ilusi optik

bunderan ieu mindahkeun .... teu

Mun salah Sigana di ieu fokus kana, visi manusa boga gambaran ngeunaan gerak formasi bunderan. Tangtu, gerak dina nanaon gambar!

Psychedelic pulsa

pulsate

Di dieu, teuing, uteuk urang muterkeun trik dina urang ditéang jeung panon urang: nu ilusi optik nyaéta dina pulsation imajinér tina pola.

illusions langkung optik

Kanizsa kuadrat

Kanisza alun - Hiji hal tingali kumaha teu aya

Sanajan urang yakin, tingali eta jelas pisan ku panon urang sorangan: euweuh pasagi di tengahna, uteuk urang terstruktur gambar bari pilari pola dipikawanoh. fenomena ieu dipikawanoh salaku "Kanisza pasagi".

ilusi optik

Ieu sadayana lepat tos rengse?

Bener? Naha anjeun percanten atawa henteu, garis cross anu kacida paralel. Anjeun tiasa ngukur eta atawa bewara ku fokus dina dua garis béda éta sakabéh garis ngajalankeun sajajar jeung unggal lianna.

ilusi optik for geus dewasa

Barudak ningali hal lengkep beda ti paling sawawa ...

Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.