Parrots sakumaha pets

Parrots mangrupakeun salah sahiji manuk paling geulis di dunya. Nepi ka 350 cara ngeunaan deui 850 subspésiés bisa dibédakeun. Rupa manuk bisa admired sakuliah dunya kiwari, ngarah nu jadi beuki populér sarta kami diteundeun sakumaha pets kusabab kaéndahan maranéhanana.

Akomodasi - Élmu - Pakasaban - Ernährungvon parrots

Manuk téh pituin Australia, Amérika atawa Nugini, tapi bisa dilaksanakeun di sabudeureun dunya tur heubeul nepi ka 100 taun. Lamun sikep beo tapi bener alternatif pikeun anjing - ucing, babi guinea atawa sikap?

Macaw
Parrots cocog sakumaha pets?

Pikeun manuk sakabeh rupa, kandang hiji pernah bisa bener jadi karaharjaan a. Tapi, ieu téh bisa nyingkahan di paling keepers burung. Kituna, miara kudu dicokot ka aviary sahingga badag merta cages leutik batan 4 2 méteran jeung lega sarta luhur méter, bisa jadi cruelty sato jeung kamungkinan ngawula ka salaku tempat saré.

Mémang artgerecht sikep beo kituna tiasa ngan lamun manuk téh aviary outdoor badag, kaasup a panyumputan dipanaskeun badag aya.

Teu kawas anjing atawa ucing dina manuk ieu kedah ogé jadi modal pikeun asor ditangtoskeun di rohangan. Malah dina mangsa, ieu sahenteuna 60 persen kudu jadi.

Anu loba tatangkalan di kamar sahingga bisa nyumbang kana ngaronjat asor. Sajaba ti éta, parrots bisa disemprot sababaraha kali sapoé kalawan cai. Mun asor teuing low, anu parrots bisa meunang kasakit paru parna sarta nya antukna maot.

Karaharjaan parrots di aviaries katuhu

The interiors tina aviaries anu enormously penting. Palastik - atanapi beech perches kai kedah ku dahan alam, kayaning tangkal buah, willow atanapi Linden, diganti. The barks anu lemes sareng bar teu seragam. Ku kituna, hiji radang kaki bisa dicegah.

Malah keusik di lanté aviaries teu kedah berdebu, gantina téh ngabalukarkeun newsprint, nu kudu dirobah sapopoé. Ogé Buchenholzhäcksel cocog sakumaha ngawengku.

Ulah karacunan heavy metal dina parrots, nu bisa dipicu ku nibbling konstan dina sakabéh, aviary kudu boga palapis bubuk atawa lukisan. Aviaries stainless steel aya leuwih hade.

Kadaharan pikeun parrots

Gandum dahareun komérsial pikeun parrots téh cocog pikeun gizi. Sanajan kitu, di dieu ogé kudu dibayar ka dahar suplemén. Bungbuahan sarta sayuran bisa nyadiakeun parrots sapopoé. Ampir kabéh variétas anu merenah tur populér.

Parrots sakumaha pets
Parrots sakumaha pets

Ku alam, parrots aya dina kanyataanana euweuh dahar siki murni tapi butuh aksés konstan kana bungbuahan. Paparan spora kapang dina eupan gandum oge kudu husus ngurangan. Dina mulang, kana tabung na cai mangrupakeun merenah. eupan bisa fed rada beueus, tapi kudu renewed sahenteuna dua kali sapopoé. Pikeun hiji suplai cai nyukupan ngeunaan kénéh cai mineral kudu dibeuli. cai ketok bakal ngandung teuing natrium sarta ngaruksak ginjal tina parrots kuat.

hiber bébas poean kedah milik ka kaséhatan tina parrots program poé. Manuk anu teu bisa ngapung bakal gancang meunang gering, meunang abscesses atawa kasakit paru.

Parrots sato sosial

Saha wanting beo hiji, tapi teu nyaho yen parrots sato pisan sosial, akuisisi kudu pikir deui. maksa hiji beo di perumahan individual, tiasa fatal pikeun beo. Dimimitian di parrots depresi parna bisa ngamekarkeun nepi ka eupan panolakan jeung tungtungna sagemblengna ngalamun na maot.

Tapi teu spésiés béda tina parrots kudu dijaga, tapi genus sarua sabisa bisa dipilih. Perkara teu sabaraha beo ieu ogé padamelan ku urang, ngagantian a teu kudu ngawakilan aranjeunna. Kasempetan Pakasaban pikeun parrots aya loba, sabab ieu oge aya di kalangan sato paling pinter.

The learning sahiji trik miwarang sirah nya. Dina buku atanapi kana Internet anjeun bakal manggihan nyatu tip sarta trik keur kasempetan pagawean tina parrots.

Perhatosan leungeun-gurame

Hanjakal, jenis ieu dwelling manuk kudu diteundeun kawentar. Tangtu, boga hayang yén sato nu mungkin ngalilindeuk tur kaasih. Tapi, eta bisa ngamekarkeun masalah behavioral serius sarta malah misstrike anu mungkin. Ieu bisa nunjukkeun, contona, dina timer mutilation lamun dimungkinkeun dina plucks bulu na sacara harfiah spins.

Sababaraha parrots leungeun reared malah tiasa pisan agrésif arah manusa. Utamana dina Amazons, cockatoos na macaws Awas.

Anu bersangkutan ngeunaan karaharjaan parrots jeung beo kedah ngalakukeun diri ni'mat a jeung meuli hiji anu geus weruh hirup di grup, sarta dibawa nepi ku kolotna. Malah jelema parrots anu ngalilindeuk kalawan kasabaran tur tenang.

parrots kanggo kids?

Pikeun barudak, beo hiji teu bener merenah. Komo parrots tamest bisa ngabalukarkeun tatu jeung beaks maranéhanana. Sajaba ti éta, nyaring barudak screaming sarta hirup rada hectic tiasa stress sato dina jangka panjang. Sajaba ti éta, hiji sabenerna karaharjaan mangrupakeun selingkuhan ongkosna mahal tur kedah diperhatoskeun ogé, utamana saprak parrots bisa hirup kacida alusna sarta kasebut nyaéta dimungkinkeun yén manuk ieu salamet sorangan. The tambahan suplai kedah kituna ogé dijamin.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.