tatangkalan taman alam

Rarancang kebon téh unggal kebon amatir ku tantangan nu tangtu. Nalika perencanaan sababaraha prinsip kudu dianggap, supaya engké hiji gambar sakabéh harmonis.

catetan kaayaan lokasi di kebon

Bari pepelakan anu utamana dipaké pikeun nyadiakeun kulawarga kalayan buah seger tur sayuran, pepelakan hias boga tugas méré harta struktur sarta eta visually ningkatkeun.

Kaséhatan ti kebon
taman mindeng nawarkeun leuwih ti moments ngan sepi

Nalika milih eta gumantung diantara hal séjén dina rasa individu nu boga taman. Sanajan kitu, aspék séjén kudu merta dicokot kana rekening, supaya kebon bisa ngarasakeun ku sadayana panca indra.

Unggal tipe di dunya tutuwuhan boga ngaku sorangan kana loka, taneuh jeung iklim. Méméh kebon amatir ngajadikeun pilihan tutuwuhan pikeun taman-Na, manéhna kudu manggihan ngeunaan kaayaan. Ieu gampang nampa kaayaan aya na ukur keur ngokolakeun jalma spésiés nu bisa Cope jeung aranjeunna, ti keur milih pikeun cara canggih niru kaayaan hirup maranéhanana sacara artifisial. Sajaba ti éta, spésiés harmonize kalawan klaim sarupa lingkunganana biasana visually ogé babarengan.

formulir di kamar taman

Kebon téh ngan efektif lamun wewengkon nu tangtu anu dijieun di aranjeunna. Pikeun tujuan ieu, aya kana kebon amatir rupa pilihan aya. tingkat horizontal bisa nyieun diri ku tutuwuhan anu dipaké kalawan jangkung béda tumuwuhna. Babagian nangtung kahontal kebon teh ku gedong anjeunna hedges, tembok atanapi Beetbegrenzungen lianna.

Peran penting dina desain interior maénkeun sisi leuweung. Salaku solitér aranjeunna tiasa ningkatkeun gambaran spasial wewengkon nu tangtu dina grup nu aranjeunna pigura gambar taman. Éta ogé nyieun transisi antara planes horizontal handap jeung luhur di kebon.

cultivating tatangkalan toksik kalawan caution

Sanajan sagala kageulisan, teu kabéh pepelakan anu cocog pikeun taman imah. Anu boga barudak atawa haratis-ngajalankeun domestik, ngan kedah milih spésiés non-toksik. Di dieu, di kebon ogé kudu sadar yen teu unggal éfék imah kaca toksik sarua bahya pikeun unggal jalma jeung ka unggal sato. bagian tutuwuhan individu tiasa plant, sedengkeun nu sejenna tina tutuwuhan sarua digolongkeun kana pohara beracun. Pikeun nyingkahan resiko karacunan, tutuwuhan saperti ku ayana grup-resiko tinggi nu ditunjuk teu kudu dibudidaya.

Kaca lianna nu patali jeung ngebon jeung taman tutuwuhan

kebonkalinggihan nu di luhur
tatangkalan tamanhouseplants
alam

Tipps zur idealen Orchideenpflege

Naha anjeun sono jejer tangtu di Forum Otong urang? Kami senang nyandak kana jejer anyar nu ulah malah teu kudu merta kudu ngalakukeun jeung kulawarga sarta barudak. Mangga wartosan kami di!