melak

Tutuwuhan, bushes, jukut jeung tatangkalan - aranjeunna sadayana bagian alam kami geulis. For sabaraha jelema eta mangrupa ekspresi kaéndahan sarta nyieun lingkungan rileks, sanajan di dunya sibuk tina 21. Abad.

Tutuwuhan - The aspék paling geulis alam

Pikeun boga glance di wewengkon metropolitan utama pangeusina. Malah di New York City, dina rasa, dina "indung" sadaya dayeuh badag, aya anu oasis héjo badag dina bentuk Tengah Park.

Alam - Taman jeung tutuwuhan

Yén wewengkon badag di salah sahiji kota nu pang populerna di dunya dipake keur hiji taman oversized sahingga dispense kalawan aréa konstruksi salajengna kanggo kantor jeung Parahiangan, anu pentingna tutuwuhan jeung alam nembongkeun sacara umum.

Tapi balik ti New York City ka kota jeung desa di nagara urang sorangan. Loba jalma ngagantelkeun pentingna hébat ka kebon jeung lingkungan héjo di susun atawa imah pilarian. Teu heran, salah karasaeun dikurilingan ku bentang taman subur kacida alusna, aranjeunna bersantai na poho worries hirup sibuk.

The Seasons - KOMUNITAS marvel alam

Tapi teu ukur enas, ieu ngamungkinkeun hate urang ngéléhkeun gancang. Unggal usum boga pesona na pesona sorangan. Widang salju katutup sarta tatangkalan dina mangsa dituturkeun ku laut tina konéng, oranyeu na beureum di usum gugur. Nalika poé meunang warmer, anu kuncup munggaran bertunas tina tangkal bulistir jeung tatangkalan mimiti ngawitan bentang kageulisan maranéhanana.

Komo di imah kami sorangan, urang teu ukur expresses hoream saeutik alam. Ranging tina tutuwuhan akuatik leutik potted dina akuarium ka kamar palem jangkung meureun ampir unggal salah sahiji urang tutuwuhan saperti hiasan di imah. Sagemblengna dina alam, lamun ngan hiji baranahan jieunan dina formulir tutuwuhan jieunan, sababaraha urang rék sono.

Poto tutuwuhan - enjoyment alam on panggero

Teu keur nanaon loba gambar memori nu dicokot di alam warni. Tapi Gambar solely perpetuate alam kami geulis, boga pesona husus sarta gumantung teu ukur kusabab di loba imah urang. Ogé tinangtu komputer atanapi smartphone poto nu sagala teuing mindeng dipaké ku tutuwuhan geulis urang jeung tatangkalan.

Ku sabab kitu, urang anu gumbira nampilkeun handap pamilih nice poto tina tutuwuhan.

Tangtu, poto moal bisa lengkep ngaganti alam nyata. Who wants to ngalaman tontonan warni jeung variatif alam kami di fullest na, anu kudu indit ngan sakali pikeun hawa seger. Sanajan kitu, éta poto tutuwuhan dina situs urang nu ideally cocog ngan keur musim tiis jeung gloomy sarta ogé bisa urang ti kota anu teu cicing di padesaan, bringing sapotong alam di imah.

Kaca lianna sabudeureun tatangkalan

Poto tutuwuhan pituin

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.