Pony als Haustier & Reiten lernen | Haustiere

Sanajan pertanian pony di Jerman geus dipikawanoh salila sababaraha taun, jadi peupeus hal sarupa di kawas gelombang pony leuwih kami. Ieu salah sahiji loba formulir alus, anak na pikeun ulang atawa kasempetan séjén pony a, meureun tambah mayar hiji palatih carts.

Gemar barudak na frugal, tapi: ponies kudu loba habitat

Aya bantahan nanaon, lantaran kaayaan ieu kuda megah ukur tiasa nguntungkeun keur anak. Tapi hanjakalna geus parah dosa dina dangong ieu kuda saeutik, nu mindeng wawatesan on cruelty ka sato. Aranjeunna underestimated nu ponies frugal sarta percaya yén maranéhna akur sareng minimum feed tempat sarta perawatan. Éta sabenerna frugal; Tapi unggal sato perlu upah hirup mun nanaon na hirup nurutkeun séhat. ponies saeutik urang.

Saeutik ngalamun tunggang pony a
A pony salaku piaraan keur barudak

Di outset nu ngantep kuring nyebutkeun yén hiji jalma kota, disadiakeun yén anjeunna teu gaduh tanah cukup atawa boga dulur di nagara éta, teu bisa diungkulan dangong ponies. A pangabutuh pony, sakumaha ceuk kuring, tempat - teu sanajan saeutik a. Ieu hayang hirup tina cinyusu pikeun gugur di barung éta. Di imah Countries na eta tetep sanajan di bulan usum dinya. Ieu aya jongko kuda!

Tangtu, waktu nu diperlukeun kami masih mangrupa gudang nu perlu jadi badag yén usum atanapi feed stock (30-35 Zentner jarami approx) ogé bisa diakomodir. Na nu salah merlukeun rada kamar! Anjeun oge kudu sababaraha quintals sasatoan oats; kusabab jarami nyalira pony nu teu bisa hirup.

Saterusna, spasi ieu masih diperlukeun pikeun jarami nepi paburencay, sabab sanajan pony a bakal haneut jeung lemes. Ti gawe malah teu ngobrol janten ka dieu, sabab kudu ngan nyandak dina urutan pikeun ngabersihan istal sarta dintenna pikeun nyebarkeun jarami seger. Sajaba ti éta, nu ngurus atra tina kuda ogé hadir kalawan sikat na kari sisir, sabab lamun heunteu anjeun gaduh shaggy, sato galak ungainly geura-giru.

Kitu jeung meuli hiji ponies geulis tangtu waé disambungkeun. Teu percaya taman badag salaku kacukupan. Satisfying di pangalusna pikeun sababaraha kelenci, tapi henteu pikeun pony a.

bewara ieu manglaku leuwih pikeun dwellers kotana ti warga désa, anu biasana kaayaan hadé. Jeung anu hirup di wewengkon nagara, bisa manggihan cara pikeun nampung kuda pikeun nyéwa tegalan jeung barung.

A pony nyaeta gemar barudak, tapi teu murah tur gampang pikeun mulasara

Saterusna, eta kudu dicatet yén pony a teu mirah. Naha maneh meuli Icelanders, a Shetlanders atanapi Norwegia, Anjeun kedah nyangka di sato kalawan ngeunaan 750 euro - gumantung kana breed, Ritt- jeung stabilitas kandaraan. Aya ogé stabil, inventories, bridles, saddles, gerbong tur fogging di hooves di panday nu.

Anak na pony
Anak na pony

Tapi lamun geus mastered kabeh kasusah ieu lajeng anjeun teu kedah ragu jeung nu meuli. Naha teu cocoba meuli kuda ditawarkeun mirah. Paling aya hal tukangeun eta. Boh sato mana goréng atawa henteu anak soleh, a biter, meureun gering.

Saterusna, kudu inget keur naon Tujuan rék mésér pony a. nu Shetys pangleutikna cukup keur palatih kids. Lamun hayang naek, Anjeun kudu meuli Islandia atanapi Norwegia. Ieu boga jangkungna ngeunaan hiji méter sarta hal ngeunaan eta.

Ku alam, nu ponies anu gemar barudak. Éta hésé gambar hiji mikir leuwih geulis saperti barudak kalawan pony a. Naha aya bakal ridden dina enas, attracting hiji kenop roda dua atanapi anu stretched dina mangsa keur sleigh - hal anu sok sobat satia manusa. Anu boga taman gedé, anjeun tiasa nganggo kuda leutik ieu alus pikeun ngolah. eta anu nurutkeun ukuran sarta konsumsi feed na malah unggul dina pagelaran jeung kuda badag.

Kiwari éta anjeun bisa jadi kabetot uninga dimana Anjeun bisa meuli pony a. Di dieu majalah sato béda nu nawiskeun dina tampilan na bagian ponies pitulung. Malah dina koran kuda leutik nu mindeng ditawarkeun pikeun dijual.

Hilfe, mein Kind will reiten lernen

Insbesondere bei Mädchen steht der Wunsch, Reiten zu lernen, ganz oben auf der Wunschliste. Ein Wunsch, der bei Eltern nicht auf taube Ohren stoßen sollte, denn kaum ein anderer Sport verbindet Bewegung, Lernen von Verantwortungsbewusstsein und Naturverbundenheit so sehr, wie der Reitsport.

Katresna hususna bakal resep diajar numpang
Mun kids hoyong diajar numpang

Kaéndahan tunggang kuda oge, kulawarga asalna babarengan kaluar on sabtu minggu jeung ngarasakeun alam.

The pengendara pony saeutik

Undak meunang on jeung pony rides. Pangalusna cocog didieu teh ponies Shetland kusabab ukuran iteuk low maranéhna meets babandingan anak urang. Ku kituna henteu sieun tunggang asalna on jeung senang nu aya ti mimiti di foreground nu.

pony kasebut tangtu tetep ngajalankeun ku kolotna atawa instruktur tunggang. tangtu, leuwih saeutik tacan jawab sato, aranjeunna ukur kedah diajar gerakan sarta jadi akrab jeung sato.

vaulting

Ti 5. Umur, éta lajeng mana anu ka vaulting nu. Didieu buah seni leutik dina kuda bareback on longser nu jadi latihan. Supados barudak leungit playfully sieun ragrag.

vaulting biasana mimiti latihan dina rojongan kai. Dina grup barudak diajar ngamekarkeun sumanget tim na beradaptasi ka grup.

The tunggang timer jawab

Ti 9. Umur anak kiwari learns persiapan kuda kayaning saddles na bridles jeung ngurus sato. Kiwari éta reins téh lalaunan dibikeun ka anak dina leungeun maranéhna sorangan, supaya eta learns paréntah munggaran. Ieu sering dirojong ku palajaran Long.

Sanggeus ngeunaan sataun ieu lajeng rode babarengan dina Komunitas. kolotna sumanget ogé diajar ku kiwari olahraga ieu. Ku kituna, lebaran hareup dina kuda pikeun pelesir nyata.