Nunjuk ka nunjuk gambar Delfin

Kaca ngawarnaan mangrupakeun hiji pastime gede pikeun barudak sakabeh umur. Dina ramatloka kami anjeun bakal manggihan loba gambar béda dina jejer béda. Gambar titik-ka-titik balik salah sahiji hambalan salajengna.

Titik ka titik gambar - Delfin

Dina salah sahiji titik-ka-titik gambar, anak nu ngahubungkeun titik ditandaan kalayan nomer - dina urutan katuhu - kalawan pananya. Di tungtung hiji tokoh well-dipikawanoh atawa keur dijieun. gambar anu dihasilkeun ogé bisa dicét "salaku ganjaran a". Ku ngaklik on gambar, nu template dina format pdf muka.

Titik ka titik gambar - Delfin
Titik ka titik gambar - Delfin

Buka titik ka titik template lauk lumba-lumba sakumaha grafis hiji

Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.