Titik mun Tuduhkeun Gambar pikeun Kids

Kaca ngawarnaan mangrupakeun hiji pastime gede pikeun barudak sakabeh umur. Dina ramatloka kami anjeun bakal manggihan loba gambar béda dina jejer béda. Gambar titik-ka-titik balik salah sahiji hambalan salajengna.

tarik sambungan - Point ka Tuduhkeun Gambar

Teken nu Tumbu gambar kami titik-ka-titik anu diwanohkeun barengan éta pembelajaran playful tina angka na konsentrasi sarta panon-leungeun koordinasi teken barudak. Dina cara ieu barudak neangan diajarkeun geus dirancang gambar sorangan.

Kumaha carana sangkan eta dianggo? anak ngahubungkeun titik-titik nu disadiakeun kalawan nomer kalawan pananya. Di tungtung hiji tokoh well-dipikawanoh atawa keur dijieun. gambar anu dihasilkeun ogé bisa dicét "salaku ganjaran a".

Kotektak bébas titik kempelan alit urang pikeun nunjuk gambar. Ku ngaklik tumbu buka kaca sareng citakan luyu:

biruang

Delfin

ucing

Einhorn

Kuh

kuda

manuk

kukupu

panonpoe

embe

Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.