Nunjuk ka nunjuk Manuk

Kaca ngawarnaan mangrupakeun hiji pastime gede pikeun barudak sakabeh umur. Dina ramatloka kami anjeun bakal manggihan loba gambar béda dina jejer béda. Gambar titik-ka-titik balik salah sahiji hambalan salajengna.

Titik nujul ka gambar - Manuk

Dina salah sahiji titik-ka-titik gambar, anak nu ngahubungkeun titik ditandaan kalayan nomer - dina urutan katuhu - kalawan pananya. Di tungtung hiji tokoh well-dipikawanoh atawa keur dijieun. gambar anu dihasilkeun ogé bisa dicét "salaku ganjaran a". Ku ngaklik on gambar, nu template dina format pdf muka.

Titik nujul ka gambar - Manuk
Titik nujul ka gambar - Manuk

Buka titik mun manuk titik template sakumaha grafis hiji

Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.