Beurit sakumaha pets

Beurit nu piaraan idéal pikeun barudak umur sakola. Aranjeunna teu ukur matak lalajo barudak diajar di kontak poean kalawan rodénsia leutik tur perlakuan sénsitip sato. Sajaba ti éta, beurit jadi pets pamenta perhatian biasa na luhur kabeh robah a sapopoé.

Barudak na beurit sakumaha pets

Beurit téh sato nimble kudu diatur kalayan perawatan. Naha maranéhna ngarasa grossly keuna kana, éta kajadian yén maranéhna ngegel.

Beurit sakumaha pets keur barudak?
Beurit sakumaha pets

Nalika Rumzappeln sipatna turun kali gancang di shock sarta penanganan lepat, misalna. B. Tarik buntut bisa ngabalukarkeun tatu utama. Pikeun barudak ngora pisan beurit kituna teu merenah, atawa keur barudak jeung ngahalangan kabiasaan kasar.

Ngadeukeutan SD Jaman Barudak miboga kamampuh prudently nungkulan beurit. Sabudeureun waktos ngaronjatkeun minat sasatoan beuki mahiwal dina barudak. Kelenci jeung babi guinea anu henteu panjang salaku puseur dipikaresep.

Beurit nu beuki aktif di subuh, tapi adaptasi jeung lolobana caregiver maranéhna lajeng oge aktif sore.

kecerdasan maranéhna ngajadikeun éta utamana metot pikeun barudak. Anu rutin ngurus sato, maranéhna gancang meunang ngalilindeuk. Anjeun bogoh rupa, ku kituna Panyekel leutik maranéhanana bisa maénkeun dina netepkeun nepi kandang. Bisa jadi sagala beurit playgrounds torowongan, buleud karajinan jeung liang na scraps kertas jeung sajabana. Kalayan bantuan Klickertrainings anjeun bisa kalayan gampang ngajarkeun trik aranjeunna malah.

The penanganan ditangtoskeun tina beurit

Utamana dina awal hal anu penting pikeun marengan barudak di lembaga anu ngurus sato. Anjeun kudu diajar quietly kaanggo kandang jeung ka nyarita quietly jeung sato.

Pikeun beginners dina dangong beurit, éta sasaena milih lamun meuli keur sato geus ngalilindeuk. Lamun anjeun rék ka boga sato pisan ngora, boga nungkulan poean na intensif kalayan aranjeunna sangkan anu sipatna bener ngalilindeuk. Jalu anu kaayaan lolobana bit quieter ti bikang.

Ogé ngangkat éta kudu latihan. Ngan lamun anak geus ditinggalkeun dina penanganan sahiji sato anu eta euweuh flinches di unggal gerak beurit di shock, éta waktu pikeun mawa beurit tanpa pangawasan ti kandang.

Ayeuna damel beurit moal kabagjaan dina taktak maranéhna ngaliwatan jalan hésé. Ieu mungkin sigana janten sering tiis pikeun barudak heubeul. tapi pikeun sato éta ngan stres.

tetep beurit sakumaha pets humanely

Beurit boga kabiasaan sosial husus. Aranjeunna sadia sakumaha sato pak ukur bener senang basa aranjeunna keur diayakeun sahenteuna katilu. dangong individu nyaeta cruelty ka sato. Yén beurit téh ukur ngalilindeuk nalika ngayakeun nyalira, mangrupakeun misconception umum.

Beurit jadi piaraan hiji
Beurit jadi piaraan hiji

The rodénsia calakan perlu teuing spasi. Cara pangalusna pikeun kurung badag kalayan bar horizontal, contona, mangrupakeun aviary manuk badag. Ieu bisa dirancang kalayan diwangun-di lanté sarta climbing will. Jeung kolot téhnisna terampil ogé mangrupa papakéan heubeul ka beurit anyar ngarep bisa nyieun.

menu nu mangrupa dicampur, kusabab beurit téh omnivora. Kadaharan pokok nyaéta beurit feed lengkep, campuran eupan tina séréal sarta sikina. Sajaba ti éta, pets leutik butuh bubuahan seger jeung sayuran sapopoé. Salaku ngubaran di antara dirina kéju pondok, yogurt, mi atah, biskuit anjing jeung serangga occasional, kayaning jangkrik téh.

Beurit bakal dijaga saperti pets, nganggur pikeun ngalakukeunana jeung "beurit solokan" atawa beurit coklat. Aranjeunna asalna ti beurit eksperimen ti laboratorium nguji sato, nu teu hartosna anu sipatna gering.

Hanjakal, aranjeunna teu heubeul. Dua taun geus hiji umur heubeul keur rodénsia saeutik. Barudak diajar jadi merta hartosna yén maranéhna kudu nyandak tina cuti piaraan nya ahirna. Di sisi séjén, teu panjang teuing ngiket jeung beurit ka peternakan naon keur loba kolot salaku hiji kaunggulan leuwih ucing jeung anjing.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.