Tujuan Jerman | travel geus lebaran

Républik Féderal Jérman salila sababaraha taun jadi populér salaku tujuan wisata. Tapi unggal ayeuna khususna di fasilitas transportasi unggulan dina situs jeung rupa-rupa atraksi. Naha holidaymakers, budaya atawa alam pencinta, dulur meunang di nagara ieu dina expense sorangan.

tujuan Jerman

Anu keur néangan museum-kelas tinggi, réstoran alus teuing jeung cara countless ngagungkeun, dilongok salah sahiji opat kota panggedéna pangalusna: Berlin, Hamburg, Munich na Cologne. Berlin anu tanpa ragu puseur budaya ti nagara na reuwas malah datang biasa datang deui kalayan lincah atmosfir maranéhanana, kreatif.

Jérman - Alte Oper, Frankfurt am Main
Jérman - Alte Oper, Frankfurt am Main

Hamburg kalawan dunya na kawentar Speicherstadt nawarkeun atmosfir mewah, bari Munich Ujang jantung Bavaria on excursions di wewengkon sabudeureun. Cologne deui impresses kalawan friendliness Rhineland sarta katedral Cologne, wangunan paling dilongok di nagara éta.

Di Jerman, anu millennia kaliwat bisa digali maké loba titilar. Madhab aya ngambah bangsa Romawi, kayaning mandi na aqueducts. Utamana ogé dipikawanoh di dieu, contona Trier na Xanten.

Saterusna, ngantosan nagara kalawan unusually loba gereja geulis. Husus, anu Frauenkirche di Dresden na katedral Aachen geus miboga pangakuan internasional. Kalawan kubah batu stunning na atawa wangunan Renaissance ngagambarkeun sertipikat husus arsitektur suci.

Malah mun disebutkeun, Abad Pertengahan anu digambarkeun ogé: Jérman mangrupakeun kasohor sababaraha istana na, nu restorasi geus loba perhatian sarta bakal. Di dieu kudu disebutkeun hususna istana sapanjang Rhine na Moselle walungan.

Kebon anggur jeung hiking trails sabudeureun dua walungan nu diantara nu paling romantis di sakabeh nagara tur sambungkeun kana rélatif saeutik spasi gampang atraksi diaksés. Kawas Freshly motong tina folktale nu tindakan Neuschwanstein Castle, nu bodas tur venerable dina pasir forested di Bavaria kidul.

Alam jeung landscapes di Jerman

Landscapes di Jerman
Landscapes di Jerman

Tapi travelers anu keur néangan beauties alam, buka Jerman teu kosong. Aya hiji total taman nasional 16 yén Harbour landscapes pisan béda jeung ékosistem.

Ngan tilu di antarana nutupan Watts dunya-kawentar More kana kalér nagara, bisa dicokot kana lalampahan dipandu.

Pikeun fans landscapes pagunungan utamana Eifel Taman Nasional, dimana tiasa ningali titilar di aktivitas vulkanik sarta Saxon Swiss jeung Elbsandsteinformationen sorangan. Teu saeutik, loba taman nasional kaasup sabagian geulis tur vast leuweung, contona, dina Harz Pagunungan, anu Hideung Leuweung atanapi Hunsrück.

Nagara nyaeta idéal pikeun photographers profésional sarta amatir. Ieu mah ngan ukur iklim alus teuing, tapi ogé ka loba motif béda nu bisa manggihan. Teu saeutik, éta ampir unggal madhab mungkin mun meunang suku cadang jeung asesoris, sarta bisa tumuwuh dina waktu anu singget Anjeun poto upami diperlukeun.

Poto tina wisata di Jerman

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.