broadens perjalanan

Asal sajarah anu kiwari umumna umum-liners "ngajadikeun perjalanan" tiasa rada jelas ka jaman nuju tungtung 17. sarta mimiti 18. abad ka-dating, nalika lajeng "Grand Wisata" (lalampahan badag) kana situs signifikan culturally di Éropa sarta Wétan Tengah keur putra sawawa jegud tina bangsawan Éropa jeung kelas menengah luhur éta socially fardhu.

Travel broadens horizons Anjeun

The mindeng disebut "grand wisata" disebut perjalanan lolobana dipingpin keur bulan ngaliwatan landscapes picturesque jeung kota seni kawentar Éropa di Perancis, Italia sarta Spanyol, dimana monumen utamana dipikawanoh ti jaman baheula, Abad Pertengahan sarta Renaissance anu dilongok.

Awéwé dina kapal
broadens perjalanan

Bari learning utamina basa jeung pangaweruh budaya ngadeg pikeun traveler sipil di foreground nu, turunan bangsawan ogé kedah ngadegkeun kontak berharga jeung pangadilan karajaan lianna ku perjalanan maranéhanana, nyaring adab maranéhanana, diajar seni Anggar, nyieun pangalaman erotis resmi jeung pariksa pilihan Nikah.

Éta fase ieu idleness dikelompokeun sarta sakuliah 19. sarta mimiti 20. Abad kénéh jalma bagian tina mata pelajaran nu nyicingan nepi ka nu eta oge kagungan hartosna finansial diperlukeun, eta sumping di panganyarna jeung Advent pariwisata komérsial sanggeus ahir Perang Dunya II dina taun 1950er ka demokratisasi bertahap atikan sarta diajar perjalanan.

Saprak harita, sanajan keur grup sosial kirang ogé-off iinditan ka patempatan asing di dunya dipindahkeun kana affordable caket dieu. Sanajan mayoritas holidaymakers modern iinditan nepi ka poé ieu utamana pikeun alesan sésana jeung rélaxasi di climes lianna kitu, ngembangkeun profésional tina séntral sakola na semesters mancanagara pikeun siswa anu cukup jelas dina tradisi tina "Grand Wisata".

Paling bahaya sadaya ideologi teh kapercayaan rahayat anu teu melong dunya. Alexander von Humboldt

Iinditan di kali globalisasi

Samentara panjang profésional atawa wisata tetep mancanagara geus jadi pisan kacida dimangfaatkeun dina manajer Ngiring kriteria keur ngerjakeun proyek. Calon kalawan pangalaman relevan sinyal poténsi dunungan kahareup maranéhna herewith gelar luhur ti mahasiswa ITB, kalenturan tur wani einuzulassen kana situasi anyar jeung kanyahoan.


Naon kawijakan jeung naha milih hiji hak husus sarta kacida pentingna?


Salaku bagian ti sateuacanna unstoppable globalisasi, salila kompetensi jeung pangaweruh ngeunaan basa deungeun, adat jeung tradisi anu jadi beuki penting pikeun kasuksesan internasional pausahaan global utamana intercultural, pangalaman lalampahan geus jadi bagian integral sarta indispensable pikeun pamahaman hadé tina sesa dunya sarta sahingga, pamustunganana, anu pamakéna jadi kahayang maranéhanana, kaperluan sarta ekspektasi.

Ampir euweuh parusahaan kiwari can mampuh nyewa karyawan tanpa kaahlian basa deungeun sarta sahanteuna sababaraha pangalaman lalampahan. Di kali arus jeung ngeunaan industri berorientasi digital nu éta sampurna normal jeung alam nu loba jalma unterschiedlichster backgrounds étnis gawé bareng jeung ngahasilkeun jeung maksud katangtu aya ku sering perjalanan ditampa pulih sarta kasabaran arah cara séjén tina kahirupan tur moral kuasi geus sarat setting.

spite Travel videoconferencing

Awéwé dina pantai
Iinditan mancanagara broadens cakrawala Anjeun

Sajaba ti éta, pentingna tina bisnis sanajan ngagantian diprediksi lega ku video na Internét konferensi di taun panganyarna geus ngaronjat tinimbang turun, gumantung kana industri tepat na division pasti diperkirakeun ku pagawé relevan janten alesan ogé mancanagara tur tiasa berperilaku appropriately.

Ngarambat dina mimiti 21. Abad téh sahingga beuki na deui jadi aktivitas luang murni pikeun pangabisa sosial sarta profésional penting, tapi anu bisa mindahkeun ogé dina tahap internasional jeung polah, nya eta sedeng di imah na oge nyieun dina posisi manajemén dina jangka panjang.

Hal ieu ngaharepkeun yén pangaweruh ieu sareng pangalaman ti dunya bisnis ngaliwatan tilu nepi ka lima puluh kaliwat bakal lumaku di ayeuna nuju janten di loba tempat, pulitik birthing dunya chauvinistic na nationalistic hanjakalna rada kuat dina mangsa nu bakal datang leuwih.

situs penting lianna pikeun lalampahan, libur na ngulik budaya

Jérman & ÉropaPakansi & Liburdunya