Iinditan di Éropa | lebaran

Dina buana Éropa bangsa paling beragam hirup bareng jeung budaya maranéhna di wewengkon relatif leutik. Bari lalaki sarta awéwé qurban dina Oktoberfest Bavarian di Lederhosen na Dirndl, éta keur Spaniards di sun lohor panas nyieun "Siesta". Dimana amprok di Éropa wewengkon paling beragam na multiculturalism saling, aya ogé proposes manah unggal fotografer.

Éropa: A pot lebur budaya

Loba jalma nu katarik pikeun libur maranéhanana dina kahaneutan ti Karibia atawa kota Amérika Kalér. Batur manggihan budaya anyar di Asia atawa Afrika.

Peta Éropa pikeun warna na wangun sorangan
Peta Éropa pikeun warna na wangun sorangan

Di dieu, loba travelers hilap kitu, eta malah dunya geus nawarkeun rupa-rupa dina doorstep urang, kumaha carana neangan aranjeunna ogé dina sagala buana lianna di dunya.

tetempoan hebat dina atmosfir santai boga Skandinavia nawarkeun. Dina sababaraha hal, travelers dina pilarian istirahat jeung rélaxasi, kabur kahirupan sapopoe hectic maranéhanana, anu katuhu di Sumatera Éropa.

Naha poto hiji Elk dina liar atawa Panaromabild a Panonpoé Tilelep, nu geus reflected di salah sahiji loba situ of Skandinavia, nembak stunning anu dijamin di Swedia, Norwégia jeung Finlandia.

tapi saha Sulawesi malah dina waktu usum panas nya hampang atawa anu bisa ngajalajah ka Éropa Kidul. Spanyol, Italia sarta Portugal gaduh teu ukur panonpoé jeung pantai nawarkeun, maranéhna ogé boga budaya matak na sajarah bisa kapanggih. Tebih ti pantai wisata jeung travelers buta ngan bisa dibere nyaho darat nagara ti hiji facet anyar nu deprives salah sahiji liburan sagala-inklusif. Jadi kumaha a susun disewa leutik di Pyrenees kalawan sababaraha walks na excursions? Pikeun Gambar muluk, sababaraha kasempetan bakal bisi wae tawaran.

Tangtu, kota utama Éropa geus loba nawarkeun. Paris tur London relatif deukeut urang Éropa jeung acan pisan sababaraha urang geus katempo kota. Bari Amerika atanapi Asians kedah nyandak hiji hiber antar benua mahal, urang ngarugikeun lalampahan ka dayeuh cenah ngan sababaraha jam na malah kurang duit.


Mallorca -Between budaya, bentang jeung pulo pihak


Ogé, nyandak gambar tina Tower Eiffel di Paris, Big Ben di London jeung atraksi lianna kayaning Colosseum Romawi alami cocog pikeun profil média sosial anu album poto Palasik atawa kanvas domestik.

Komo pilihan didaptarkeun ngagambarkeun ukur bagian leutik tina nu deui naon bisa sabenerna kapanggih di Éropa. Barina ogé, saha weruh kumaha bener aya dina Islandia, Lituania atanapi Éstonia? Cara pangalusna pikeun manggihan eta dina liburan Anjeun salajengna ku diri kaluar sarta ngajaga kenangan di poto ketang.

Poto tina maksud di Éropa

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.