Iinditan jeung anjing | libur pets

Kusabab éta tungtungna a vacation kulawarga well-deserved, tapi naon nu kudu jeung Fellnase tercinta? Ieu beuki populér nyandak anjing sarua dina lalampahan hébat, tinimbang ninggalkeun anjeunna jeung babaturan, baraya atanapi di kennels. Tapi lamun iinditan jeung anjing kudu panginten sababaraha!

Iinditan jeung anjing - Naon maneh pasti kudu pikir

Tungtungna, anjing téh anggota terpadu pinuh tina kulawarga pikeun paling. Ngadeukeutan unggal kulawarga kadua perencanaan lebaran taunan jeung anjing sarta yén brings organisasi pisan beuki perencanaan sareng maranehna. Kamarana mertimbangkeun sagalana na naon pancen kudu dipigawé saméméh mimiti libur jeung ngijinkeun, klik di dieu.

Anjing di rumah tangga
Iinditan jeung anjing Anjeun

tata libur

anjeun teu hoyong nyerah pausahaan akrab tina sobat opat laga dina liburan di nagara deungeun, kudu make diri salaku pikiran munggaran dina tujuan merenah. Di dieu datangna teu sadayana nagara di sual. Teu ngan lalaki tapi ogé dog bisa ngarasakeun cuti ka fullest, jadi Anjeun kudu nungkulan kaperluan individu sadaya aub.

Pikeun anjing, éta nu leuwih pikaresepeun lamun éta teu jadi panas sarta beueus. Sajaba ti éta, tempat teduh kedah hadir jeung anjing kudu dibéré kasempetan pikeun retire dina sudut poék hiji imah atawa hiji apartemen.

Rék lebaran dina hotél, ménta langsung naha anjing di hotél nu diwenangkeun pisan. Mindeng kitu, ieu téh meujeuhna pikeun waragad tambahan leutik.

Perhatian leuwih anjeun kudu mayar lahan sorangan. Lamun anjing kantos diwenangkeun dinya? dibekelan naon keur guiding anjing aya? ku mobil, ku karéta atawa malah ku pesawat - salaku proceeds lalampahan?

Teu jadi overlooked anu syarat éntriNu bisa rupa-rupa ti nagara ka nagara. Kanggo inpo, luhureun sakabeh dina situs web sahiji bandar udara (lamun lalampahan ku pesawat anu hadir) atanapi Kantor Luar nu masing-masing. anjing kedah, contona, lamun iinditan mancanagara sahenteuna 6 minggu saméméh, jadi divaksinasi ngalawan rabies, teh paspor piaraan kedah lajeng dibawa dibales.

Sateuacan ngawitan iinditan ku anjing

Anjeun kudu dibere Fellnase maranéhanana ti hewan anjeun sarta kaula anjing hiji cék kabeh buleud sababaraha minggu saméméh mimiti tina pakansi ditunggu. Mun vaccinations luyu jeung sarat Éntri dina nagara libur kénéh diperlukeun, ngobrol hewan anjeun katuhu di dinya.

A vet alus lajeng bakal nunjuk kaluar sarta ngajelaskeun precautions naon perlu dicokot dina kasus darurat dina sawala di resiko mungkin dina tujuan / di nagara sasaran.

Ngan sasatoan jeung saha hiji boga nungkulan kirang di Jerman untungna mancanagara mindeng rentan ka panyakit. Leishmaniasis, heartworms na ehrlichiosis aya sababaraha reungit-ditanggung sarta panyakit anu bisa ngeureunkeun pisan gancang fatal keletik-ditanggung. Dina hal ieu, anu salawasna hadé aman ti punten.

Eusi pikeun apoték piaraan

Kituna, nalika paking éta ogé penting pikeun nunda babarengan hiji apoték piaraan leutik, nu ngawengku teu mung pangobatan individu anjing anjeun, tapi ogé sawatara hal anu teu matak leungit dina liburan:

- Wundsalbe
- panyalindungan Sun pikeun anjing pondok-haired
- pinset, gauze, compresses steril
- Zeckenzange
- Disinfectants
- panon jeung ceuli tetes
- tablet areng
- éléktrolit bubuk
- daptar veterinarians sarta klinik Pangajaran sarta Palatihan Atikan di tujuan anjeun

pak-pakan

Sumuhun, teu ngan ulah urang perlu bagasi perjalanan. anjing kedah, sanajan teu merta bisi sorangan, sakabeh nu boga eta naon eta perlu pikeun tetep rileks sarta senang. Sareng Daptar pariksa saméméhna dijieun gampang pikeun ngalacak.

nu penting di dieu - kawas urang jalma anu hayang manggihan loba libur anyar - hal teu wawuh wawuh ka anjing betah tur mikanyaah. Ku kituna éta gampang pikeun anjing, kénéh ngarasa jauh tina imahna ogé.

Naon milik di bagasi anjing?

Anjing dina pakansi
Anjing dina pakansi

The bagasi dog lamun iinditan jeung anjing utamana di antarana:

- dahareun biasa, Ngaruwat, nyapek tulang
- Feed na cai cacah
- karinjang anjing / cushion / simbut tina
- gumantung kana suhu dina liburan tempat Mats cooling
- Botol Cai Travel
- anduk
- Toys / boneka Sato
- Paspor piaraan
- disusun kit bantuan
- muzzle lamun perlu
- linen, masakan, kerah
- alamat tag alamat susun / Hotel & Phone Jumlah
- Kotbeutel, kacapi anjing
- paspor piaraan EU
- dokumén asuransi Liability
- miara suku, panon jeung bulu
- Jaket Kahirupan

Dupi anjeun panginten sagalana sangkan anjing Anjeun bisa jadi dina liburan ngan ngarasa, kawas diri? Mun Daptar pariksa nu dipariksa jeung loyog kana Hundetransportbox ka dibekelan keur hiber jeung paspor piaraan dina dompet anjeun?

Keukeuh we nu hiji pakansi seru sarta hébat ku anjing!

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.