Réptil sakumaha pets

Sigana kawas eta bakal janten kawentar jeung anjing Palasik atanapi sagemblengna kaluar ucing domestik. Ayeuna tarik dina rumahtangga Jerman, beuki loba réptil jeung malah budak urang ayeuna hayang hiji kuya, gecko atawa tarantula a.

naha urang manggihan jaman dinosaurus prasejarah hébat - réptil matak

Keur naon urang ngocok huluna kami ukur hiburan sabenerna hiji pilihan tur alternatif pikeun piaraan tradisional pikeun loba. Sumuhun, aya, sanggeus kabeh, hiji piaraan pisan husus di susun-Na. Tapi reptil a estu cocog pikeun hiji rumah tangga jeung barudak atanapi di sakabeh?

Réptil sakumaha pets
Réptil cocog sakumaha pets keur barudak?

Ieu endah tapi kuya jeung sababaraha spésiés kadal fascinate kami, sarta meureun pikeun alesan sabab ngingetan urang kali panjang poho.

Sajaba ti éta, maranéhna téh tos rengse béda di alam, kalakuanana rada sabalikna ka dipikanyaho kami pets na oge impressive dina penampilan.

Sumuhun, réptil nyaéta sato endah pisan. Tapi cocog sakumaha piaraan hiji? Jeung barudak?

Kedah urang diatur Sunan Gunung Djati reptil a?

Sateuacan anjeun ngeunaan meuli reptil a, kayaning chameleon atawa gecko a panginten nu kudu sadar ngeunaan sawatara hal.

Kahiji, reptil a relatif teu aktif na colloquially geulis boring keur urang di alam na. Jadi lamun teu tiasa ngarasakeun permanén ka penampilan tina réptil, nu teu bener lila senang jeung eta. Réptil mindahkeun sabenerna ukur nalika aya hal dahar. Dina bulan puasa kitu ampir teu sakabehna.

Sababaraha spésiés kadal malah teu mindahkeun hiji méter per dinten, lajeng ngan lamun urang teu ningali eta. Barudak hususna anu dipikaresep tos katingal cukup gancang di tungtung chill Cakcak.

Paduli jeung waragad réptil sakumaha pets

Ku reptil anjeun moal bisa cuddle, leumpang dog atawa mawa eta sabudeureun. Ogé réptil bakal pernah ngarasa katarik lalaki. Aranjeunna baris méakkeun waktu jeung kedah énergi ngajar trik ieu, eta moal diajar.


ngawarnaan kadal - Kaca ngawarnaan kuya


Ogé reptil tos pernah ngarasa butuh closeness atawa bakal merta jadi caressed ku anjeun. Teu neangan perhatian Anjeun. Sabalikna: Cokot deui kaluar tina terrarium, éta bakal stressed jeung bisa pernah diajar nu sabenerna do anjeunna nanaon.

Réptil nu mahal, sarta teu ukur dina fase akuisisi. Ogé biaya ayeuna lumangsung di sagala lampu panas kudu dibawa kana rekening. Sajaba ti éta, terrariums alus hargana sababaraha ratus euro, anu asesoris oge jeung dahareun tiasa ngajukeun per bulan kalayan rada euro 50.

Jadi lamun bener teu bisa sumanget ngeunaan réptil jeung manggih eta ukur dina fase metot, nu kedah mésér euweuh reptil. Sajaba ti éta, réptil teu bagian nanaon salah sahiji jangkauan sahiji barudak. Sanajan kuya a moal wadul mun Hugo leutik mawa ti ruang tamu ka kebon, di minat moal oge turun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.