Nyieun risotto leres | masak

Loba jalma resep cobian deui jeung deui ti masakan anyar pikeun nambahkeun rupa jeung kabiasaan dahar sapopoé. Hiji piring pohara populér di loba kitchens swasta sarta di réstoran téh risotto. Wewengkon plato béas meureun ngan jadi populér alatan anjeun bisa rupa-rupa eta kacida alusna sarta bungbu nepi ka kabéh bahan.

Naon risotto pisan?

Risotto asalna ti Italia kalér sarta piring béas mushy. A risotto alus nyaeta creamy, konsistensi tina béas tapi tetep "al dente".

Risotto kalawan suung
risotto Tradisional jeung suung, bumbu seger jeung Parmesan

Persiapan dasar basajan pisan: Di dieu, dina béas uncooked ieu saukur sautéed jeung bawang sarta mentega saeutik atawa minyak jeung salami asak dina kaldu dugi pangadilan téh cukup creamy.

Tangtu, kedah ogé dicokot pikeun mastikeun yén béas anu dipaké. Henteu sakabéh variétas béas anu cocog pikeun nyiapkeun béas nikmat ieu. mindeng dipaké béas sedeng-sisikian, sabab Kaluaran cukup ngajentrekeun, nu jawab konsistensi creamy.

Béas pudding kitu, teu cocog sabab cooks teuing gancang lemes sareng teu mungkas dugi al dente cukup keur piring. Risotto bisa boh dilayanan salaku Tangtu utama atawa minangka iringan mun loba masakan daging.

Naon bisa digabungkeun saling dina persiapan risotto?

Risotto bisa masak ku sababaraha cara béda. bahan dasar keur piring béas salian cai, tangtu, anu pondok-sisikian béas, daun bawang, gajih na who wants to nyandak sanajan hiji anggur saeutik. sésana téh ngarupakeun matéri rasa, sabab bisa masihan ampir kabéh bahan kana risotto nu.


Campfire iteuk roti resep


Utamana populér teh risotto parmesan. Keur kitu, piring nu geus disusun sakumaha geus disebutkeun di luhur. Sakali béas kasebut asak sarta eta kabeh ngajadikeun massa pulpy, anjeun mentega jeung Parmesan di will diantara Parahiangan. Geus eta geus conjured up a risotto parmesan nikmat.

A risotto supa mangrupakeun pilihan populér salaku Tangtu utama atawa piring samping. Di dieu salah ogé prepares hidangan anjeun nurutkeun rencana na ngesang teh suung jeung bawang dina pan misah. Lajeng anjeun sadayana bawah taneuh. Ogé Parmesan jeung suung bisa digabungkeun, nu tangtosna gumantung kana rasa anjeun sorangan.

Kasalahan keur dihindari dina persiapan risotto

Salah sahiji kasalahan rookie pangbadagna mangsa persiapan nu béas kasebut asak saukur tebih teuing panjang. Ku kituna, massa téh ngan ki sunda. Sanajan kitu, béas kudu tetep jadi "al dente" meh tumuwuh rasa pinuh sarta dicokot tina rasa tina bahan lianna.

The béas risotto teu saacanna jadi dikumbah ogé, disebutkeun eta veliert kakuatan sarta sakabeh piring aya sia. Sajaba ti éta, anjeun kudu pernah cicing jauh ti kompor lila saméméh béas nu bisa kaduruk pisan gancang jeung anjeun kudu antara merta aduk.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.