Ros na acuk care | tatangkalan taman

Aya sababaraha tutuwuhan anu lumangsung dina misalna hiji diversity varian badag salaku "Ratu Kembang", acuk teh. Dina spésiés nu nyebar mawar pikeun taman imah anjeun leuwih atawa kirang ageung shrubs anu nepi ka hiji méter luhur.

Rose Kamanusaan sarta Studi pikeun Beginners - sakumaha basajan sakumaha nyokot ngurus ros

Urang ngabedakeun variétas kalawan inflorescences ditingali atawa umbel-kawas tassel jalma anu ngamekarkeun ngan hiji kembang dina unggal drive. Whichever pilihan jeung naon Warna anjeun milih anu sakitu legana hitungan rasa.

Bush ros warni di taman acuk
Ros di taman acuk

Naon penting nyaéta yén kalolobaan ieu kembang geulis resep tempat cerah. Ieu ogé lumaku pikeun mawar climbing, kalawan nu bisa ngahias hiji témbok imah atawa malah hiji trellis geulis.

The misconception ngeunaan Mawar Kamanusaan sarta Studi

Sabalikna pamadegan populér nu ros pisan-pangropéa intensif, aranjeunna pisan gampang pikeun ngabersihan. Ieu leres sahenteuna pikeun para pekebun imah anu hoyong ngarasakeun kembang geulis sarta pertumbuhan subur. Dina sunda acuk eta Sigana alami béda.

Who wants to gaduh sakumaha saeutik karya jeung "ratu kembang", milih spésiés Hardy keur kebon Anjeun sorangan pangalusna. The teas hibrid gambar-sampurna anu mindeng peka ibun, nu utamana sabenerna spésiés Inggris.


Ngawarnaan Rose pikeun barudak - Ngawarnaan Bouquet mawar for geus dewasa


waktos penanaman anu gugur

Wayah pangalusna pikeun jadi ros dipelak, nya gugur. Who wants to manjangkeun nu enjoyment kembang na, maranéhanana kudu meuli di binih ditunjuk, pangalusna tanpa pot. Sateuacan nempatkeun éta di bumi, taneuh kudu disiapkeun ogé.

Ieu hal penting pikeun loosen taneuh cukup jero lantaran Roses ngabentuk akar panjang. Kaayaan ieu bakal nguntungkeun nu engké sabab teu kedah sering watering pepelakan di summers garing.

kedah ngabuahan ka ros dina usum gugur teu, The lajeng ngabentuk pucuk ngora bisa freeze kaluar dina mangsa na ni'mat ruksakna ibun ka pabrik.

Sanggeus penanaman, geus cukup keur ngumpulkeun taneuh saeutik tur cai ogé. Kalawan usum ngan sabudeureun pojok, Anjeun kudu ngajaga ros Hardy di hareup ibun beurat. Di dieu, kumaha oge, taneuh anu cukup sabudeureun kalapa kalawan babakan mulch atawa dahan pinus, panutup luhur ngeunaan sapuluh séntiméter.

Rose motong wungkul sanggeus periode ibun

dibuahan dugi cinyusu. Cara produk pangalusna anu organik dumasar nu nyantél kana taneuh di sabudeureun pabrik

Ros jeung Mawar Kamanusaan sarta Studi
beureum Rose

Mimitina kitu, ros kudu rata taunan, tapi ngan lamun usum nya tungtungna leuwih. Eta penting pisan pikeun miceun kabeh cabang layu sarta kai.

Sajaba ti éta, unggal bobot kudu diréduksi jadi extent nu ukur dua "panon", misalna teh thickening diantarana cabang anyar tumuwuh, anu katingali tina taneuh.

Nu hiji pruner seukeut tur alus perlu pikeun ménta surfaces cut pisan mulus, tangtu. Di dieu bisa diatur molds jeung hama lianna disebutkeun.

kontrol hama biologis jeung rupa warni mawar

Dina usum panas nu bisa ngarasakeun ampir pinuh di mekar dina. Upami diperlukeun, bisa ngabuahan deui dugi Juni jeung mungkin ti jaman ka tuang, tapi punten ulah telat soré ti luhur!

ogé titik-titik cai bisa ngahasilkeun kembang jeung dina daun dina cahya panonpoé kana spot ngabeuleum unsightly on pabrik.

Na saha sieun hama, saukur dipelak lavender caket dieu: Ieu distributes ngaliwatan seungit na teu ukur aphids, tapi ogé susunan accents Tengah.

Poto mawar

Kotektak kempelan urang poto mawar