Saint Martin lagu - musik sarta lirik

Hari raya St Martin of Tours nyaeta 11 nu. sohor Nopémber sarta berorientasi béda dina loba kawasan. Tapi, carita St. Martin jeung aksi kawentar - bagikeun mantel nu - madhab.

Catetan jeung téks Sankt Martin lagu

Dina barudak, pindah Saint Martin urang nyaeta alesan béda tina ngabalukarkeun pikeun hajatan. processions sapertos nu diayakeun di loba nagara Éropa, sanajan rinci leutik bisa rupa-rupa dumasar wewengkon. Sanajan kitu, ilahar sadaya parade kalawan lampion atawa obor ngaliwatan kota nu. The lampion nu boh dibeuli atawa crafted ti TK na sakola barudak sorangan.

Kalawan move ieu, rahayat ogé dipirig ku dipasang St. Martin. Pamilon sing lagu na Martin bakal dipirig ku marching band.

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks dina format pdf

Catetan jeung téks Sankt Martin
Catetan jeung téks Sankt Martin

Saint Martin Song - téks

Saint Martin, Saint Martin, Saint Martin
rode ngaliwatan salju jeung angin,
kuda nya eta dibawa anjeunna jauh gancang.
St. Martin rode kalayan wani lampu
jaket na katutupan anjeunna warmly sarta diuk gut.Im salju, linggih di salju,
dina salju diuk hiji lalaki miskin,
baju hatt ulah, hatt mun rags.
O mantuan kuring merlukeun kuring,
disebutkeun dina ibun pait nyaeta maot abdi.

Saint Martin, Saint Martin,
Saint Martin ditarik dina reins,
kuda na nangtung kénéh di lalaki miskin,
biasa St. Martin sareng pedang
tanpa reureuh dina jaket haneut.

Saint Martin, Saint Martin
St. Martin éta jempé satengah,
baramaen bakal gancang hatur anjeunna.
St. Martin tapi rode di rurusuhan
jauh jeung bagian jaket Na.

Saint Martin, Saint Martin,
St. Martin perenahna handap pikeun beristirahat capé
sakumaha lumangsung dina impian ka Gusti.
Anjeunna ageman potongan mantel pakéan a
beungeutna shines Lieblichkeit.Sankt Martin, Saint Martin,
Saint Martin Sigana di anjeunna di kaheranan,
Gusti némbongkeun anjeunna jalan.
Anjeunna miheulaan garéja na eta on,
sarta Martin bakal murid-murid.

Saint Martin, Saint Martin,
Saint Martin janten imam a pisan
jeung dilayanan agama ka altar,
adorning anjeunna ogé ka kuburan,
nembe anjeunna dibawa crosier nu.

Saint Martin, Saint Martin,
Saint Martin, O thou lalaki Allah,
Ayeuna pleas urang ngadangu,
O neneda keur urang ulubiung
sarta mingpin urang ka kasalametan.

Buka Score ti Saint Martin lagu salaku file grafik

Poé St. Martin urang - istiadat tapi masih modern


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.