Saré anak sare - catetan na téks

Audisi lagu barudak téh saré nyata jeung kabuktian. Hasil pangaruh di bagian tina kanyataan yén barudak ngora cinta musik. Malah studi nu langkung lengkep ihwal acara sare cageur nu barudak ngaliwatan musik saukur hadé datangna ka sésana.

Catetan jeung téks sare sare anak

Kolot ogé kedah janten teu ahli nyieun lobana mangpaat tina lagu barudak turun saré diaksés nepi turunan maranéhanana. tapi nu pitch nu bener sahenteuna ngadeukeutan, anjeun bisa resep nyitak kami template dirancang anak-kalawan catetan jeung teks lagu barudak. Gedé KIinder bisa kalawan catetan na téks ogé ngabayangkeun Prima sorangan daun!

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks dina format pdf

Catetan jeung téks sare sare anak
Catetan jeung téks sare sare anak

Saré anak sare téks

Sare, orok, saré!
Bapa hut domba,
indungna ngocok Bäumelein,
aya ragrag ka handap mangrupa Träumelein.
Sare, orok, saré!

Sare, orok, saré!
Di langit, domba tarik ':
Béntang saeutik anu Lämmerlein,
bulan, nu mangrupakeun Schäferlein.
Sare, orok, saré!

Sare, orok, saré!
Ku kituna kuring bakal mere Anjeun domba hiji
rupa ku kerah emas,
ieu bakal jadi journeyman kaulinan Anjeun.
Sare, orok, saré!

Sare, orok, saré!
sarta Blok 'moal sakumaha domba hiji:
Upami aya nu angon Hündelein
sarta bites anak sakedik abdi jahat.
Sare, orok, saré!

Catetan ti barudak lagu sare sare anak muka file grafik


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.