Oray sakumaha pets

Oray leupas di urang biasana 2 réaksi béda: geuleuh atawa karesep. Eta jelema anu fascinated ku rahmat oray boro bisa meunang cukup lamun sato legless skillfully, ngan ku gerakan skala beuteung maranéhanana, mindahkeun.

Panas-asih réptil: oray karesep dina terrariums

Aranjeunna lajeng rave ngeunaan hiji originalitas tangtu sato.

Oray di terrarium nu
Oray di terrarium a

Oray téh, nu mangrupa dasarna jelas ka dulur teu pets biasa. Geus aya dahareun nunjukeun yen oray kudu diteundeun sagemblengna béda ti, contona, hamsters, babi guinea jeung Kelenci dwarf.

Nganiaya tuang wungkul sato nu hirup di aturan. Malah lamun dahareun teu cicing dina kado ti hayam heubeul dinten thawed atawa malah sababaraha poé beurit heubeul turunan nyaeta aturan, contona, sababaraha constrictors. Ngan beda pisan tina naon dawam jeung breeds sato domestik biasa, nu bisa fed dina bentuk pellets atanapi mangkok plastik.

dangong oray hartina boga tanggung jawab husus

Dangong oray rada leuwih hese di umum sarta ogé leuwih mahal ti dangong babi guinea. Ogé nyiptakeun waragad nyata luhur pikeun sorangan. B. tina biaya kiwari lampu pemanasan (jigana panas mat) jeung feed leuwih mahal diwangun.

oray héjo di terrarium nu
oray héjo di terrarium nu

A boga oray jawab nawarkeun sato kaayaan hirup pangalusna mungkin di terrarium Na.

Kadé yén terrarium sahiji spésiés oray geus diadaptasi jadi teu unggal oray karasaeun di lingkungan anu sarua ogé. oray taneuh-dwelling kudu diwenangkeun boga terrariums mibanda luas muka nu gede, bari oray tangkal di terrariums ngarasa nyaman nu balik deui dina jangkungna na di lebar.

Pikeun observasi wengi tina oray, ngajadikeun rasa boga lampu jeung lampu beureum di atawa dina terrarium, sabab oray bisa terang moal ngarasa spéktrum warna ieu lajeng ngarasa teu kaganggu ku manusa.

Salaku wadah naga ka hareup ogé kudu mastikeun yén terrarium kasebut ogé ventilated. A ventilasi cukup bisa dihontal ku cara maké sepré logam perforated atanapi Kunststoffgaze, ngamankeun liang ventilasi. Skenario ventilasi idéal nyaéta yén dua liang ventilasi meungkeut. Dina hiji sisi di wewengkon handap, di sisi sabalikna di wewengkon luhur.

Kalolobaan spésiés oray perlu tempat nyumputkeun, mundur keur sésana. Ogé kaasup nu alat luyu, gumantung kana oray teh, cocog jeung climbing, wewengkon ngojay dipanaskeun sarta awakna cai nu bisa jigana dipaké salaku ngojay ti oray nu.

penting:

Who wants to tetep oray anu digolongkeun "toksik" jeung / atanapi dina kategori "leuwih 3 kaki jangkung" kudu disatujuan ku agénsi pangaturan luyu. Lamun kaayaan oray bahya, eta Dianjurkeun yén sajaba ogé boga sérum counter éféktif dina imah anu nyandak countermeasures keur kacamatan a.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.