Schneeflöckchen Weißröckchen - catetan na téks

kumaha oge, tradisi nyanyi lagu Natal di imah kalawan kulawargana sarta barudak atanapi di sakola tur TK teu utamana heubeul. Ti ngeunaan 18. Abad ka nyanyi kalayan kulawarga anjeun, jeung ngan ti 19. Abad ieu dipikawanoh di Jerman lagu ti nagara sejen.

Catetan jeung téks Schneeflöckchen Weißröckchen

nyanyi jeung nyieun musik dina umum on na di sabudeureun Natal nyiptakeun atmosfir geulis, pisan husus tur unik. Teu ukur barudak sakabeh umur ngarasakeun eta. Beuki sering lagu nu terus-terusan dina waktu ieu atanapi uninga, anu hadé téks sits. Anu bisa maénkeun hiji pakakas, bisa maén hiji iringan.

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks ti Carol Natal dina format pdf

Catetan jeung téks Schneeflöckchen Weißröckchen
Catetan jeung téks Schneeflöckchen Weißröckchen

Schneeflöckchen Weißröckchen - téks

Salju, Weißröckchen,
lamun anjeun datang snowed?
Anjeun hirup di awan,
Cara anjeun jadi panjang.

Datang diuk ku jandela,
Anjeun béntang denok,
cet kembang jeung daun,
urang kudu anjeun resep.

Salju maiden, anjeun nutupan kami
kembang saeutik nepi,
Tuluy maranehna bobo aman
dina karapihan sawarga.

Salju, Weißröckchen,
gabung kami di lebak.
Teras we bau'n snowman nu
jeung buang bal.

Buka catetan ti Natal Carol Schneeflöckchen Weißröckchen salaku file grafik


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.