Pacifier ewean | orok balita

Babies na toddlers boro tiasa ngabayangkeun tanpa pacifiers, pikeun aranjeunna leuwih atawa kurang aksésori favorit maranéhanana jeung kolotna anu senang nalika turunan anu kituna sakapeung nempatkeun istirahat. Leungit, loba kolot anu bingung basa aranjeunna sahingga Nyanghareupan nalika pangalusna keur ewean pacifier anak maranéhanana sacara.

ewean nasihat pacifier

Sababaraha ahli nyebutkeun yén anak kudu disapih tina pacifier saméméh umur dua.

Orok ngahontal keur pacifier - Kumaha carana abdi tiasa ewean Jenis abdi pacifier nu?
ewean nasihat pacifier

alesan teh nya eta ku pamakéan waktos nu dipanjangkeun pacifier ngarupakeun resiko nu hiji misalignment tina huntu atawa rahang lumangsung nalika anak.

pernyataan umum ieu tapi maneh teu bisa nransper ka unggal anak tunggal, sabab ngembangkeun hiji Tangtu orok progresses di ongkos béda.

Dina kalolobaan barudak, anu pacifier of marojéngja utamana dipaké. Utamana peuting, anjeunna kituna diperlukeun ngaronjat. Anu ngabalukarkeun pamakéan pacifier aya dina alam orok. The refleks of nyusu reminiscent tina nyusu di pinareup, nu penting pikeun ngembangkeun orok. Breastfeeding boga salian dahareun ogé boga fungsi calming.

Loba ibu asuhan bakal mastikeun yén anak kasebut mindeng tenang ngan ku kado ti dada peuting. Karya sarupa ngeunaan pacifier nu can mampuh.

Jempol-mamat

Nawarkeun maneh anak euweuh pacifiers mun, éta bisa lumangsung yén anak Alternatipna milih thumb tinimbang pacifier nu.

Najan kitu, anjeun yakin para ahli, jadi pacifier mangrupa thumb nyusu lajeng tapi leuwih hade, Alesan nu deui nu nyusu on soother hiji demonstrably ditinggalkeun saméméhna ti nyusu jempol na.

The mungkin misalignments huntu anu bisa timbul liwat hiji periode panjang ku nyusu, kitu ogé keur beuki serius batan jempol ngaliwatan pacifier nu.

Ogé, anjeun hadé bisa ngukur kaluar kado ti hiji pacifier ti jempol, anak nu boga salawasna aya. Tapi, sual kumaha anjeun tiasa masihan anak anjeun pangalusna ewean ka pacifier tercinta deui tetep keur loba kolot anyar?

Kontrol facilitates weaning bertahap

Sateuacan weaning téh mimiti habituation. Hayu deui kituna geus ti outset teu jadi layanan permanén, sabab nu weaning bakal tumiba leuwih gampang engké. Ti mimiti, anjeun kedah nawiskeun pacifier hijina di kali tangtu, kayaning bari leumpang atawa saré keur marojéngja.

Ogé, anjeun teu kudu abruptly ewean anak nu pacifier tina hiji poe ka hareup. Hal ieu kasebut, dianjurkeun pikeun ngaleungitkeun pacifier laun, sabab salaku gencatan patempuran lengkep loba gampang. Kolot kudu méré anak jeung mastikeun yén éta tiasa gede ayeuna jadi gadis badag atawa budak badag sarta éta ayeuna bener perlu henteu leuwih pacifiers.

Buku sakumaha alat a

Dina raraga mempermudah gencatan patempuran dina leuwih saeutik, anjeun tiasa nganggo rupa parabot. Hiji kamungkinan mangrupa, contona, mun meunang buku barudak dina subjek. Aya rentang pisan lega buku sapertos diajar nu ogé alamat, upamana, isu TK, sibling atanapi potty.

Loba barudak ngakak enthralled carita ieu na aranjeunna mindeng rék ulang enact. Conny perlu henteu leuwih pacifiers, anjeun kituna ogé mindeng ngamekarkeun pangjurung pikeun ngan euweuh kudu pacifier sarta weaning téh gampang.

anak tiasa ngartos supados tiasa make rasa ngagunakeun pacifier nu kirang sering.

Easter Bunny, orok Yesus tur Soother dina pamakéan

nyaeta cara sejen alus nyaeta pikeun mantuan anak ngomong wilujeung ka pacifier yén celebrates nu alus-permios duly sangkan jelas keur anak anu aya mangrupakeun bagian ka tungtung.

watek pacifier
Kumaha carana abdi tiasa ewean anak kuring pacifier nu?

Sarupa jeung leungitna huntu hiji, bisa padamelan analogously pikeun pangiriman ti pacifier Soother nu iringan tina prosés.

jurig nu lajeng séntral nu pacifier, anu geus ditempatkeun dina bantal, keur kado ti. Hiji kamungkinan salajengna nyaeta ka nerapkeun Bunny Easter atawa anak Kristus dina pangiriman ti pacifier ku. The Easter Bunny lajeng séntral sarupa jeung Soother tina pacifier ngalawan kado endah.

Anu babies lianna di babaturan atawa kulawarga anu ogé bisa ngabahas lulus tina pacifier ka sejen earthlings leutik kalawan anak-Na. orok bisa dipedar lajeng, contona, yén orok saeutik kiwari leuwih urgently diperlukeun pacifier nu.

Kusabab barudak nu hayang pisan jadi leuwih gedé jeung leuwih ngalaman, ieu argumen draws mindeng ogé pohara alus. Sugan dina kombinasi jeung Soother atanapi ieu sakabeh observasi sarta aman ngaku sympathetically anak Easter Bunny / Kristus. Kadé di sagala hal anu anjeun ngadorong anak anjeun nepi ka euweuh.

Tiap anak boga Pace sorangan. Torturing diri sangkan ulah ngabandingkeun, tapi ewean anak anjeun lalaunan tina pacifier nu. Dosed neuleu, ieu téh dina kanyataanana euweuh bencana keur huntu nu barudak - sanggeus kabeh, urang cageur kabeh pacifier nu.