Beauty - eta aya dina panon ti beholder nu?

singa bikang nu geus crouched dina bushes, pilari nu Zebras noyod aman dina jukut garing. predator nu jumps ku jerk gancang sareng moro dimimitian. Urang tingali suku muscular nya, narik pemicu nu mibanda gaya pinuh tina taneuh. Urang ngobrol ngeunaan kaendahan.

Naon kageulisan

singa bikang nu mangrupakeun, sato megah geulis. Tapi kageulisan oge kembang warni, jadi rapuh dina ayana maranéhanana sarta ephemeral.

Kaéndahan lalaki jeung alam
Asih sababaraha di Panonpoé Tilelep dina - geulis, ka katuhu?

Tapi nikmat kami Haruman maranéhna jeung kembang warni maranéhanana. Duanana urusan boga saeutik di umum, sarta acan kami ngahubungkeun kecap "kageulisan" kalayan duanana.

Naha kitu? Naha urang tingal boh predator bahaya sarta megah sarta rapuh sarta leutik kembang geulis?

Beauty nyaeta abstrak

Beauty mangrupa konsép abstrak sarta aya dina panon ti beholder nu. Kituna, urang ngarasa mahluk pohara béda sakumaha geulis. Beauty mangrupakeun rarasaan anu dipicu ku rasa tetempoan jeung panon.

Tapi prinsip kaendahan dina panon ti beholder, salah cara séjén. Dina kayaan ieu, unggal jalma ngabogaan kageulisan pribadi di sorangan. Ogé speaks sahiji kaéndahan batin.

Ieu tiasa seuri, nu glance pinapsueun atawa gesture tangtu. Atawa sakabéh hal ieu sakaligus. Unggal jalma nyaéta geulis. Sarta unggal jalma hayang kageulisan na nu dideteksi.

Taya kageulisan tanpa pangajén

Mawa ngeunaan kageulisan pribadi sarta pohara intim anu unggal awéwé sarta unggal lalaki boga ngakuan munggaran dina diri jeung pantes. Nembongkeun jalma janten saé, ku kituna micu loba emosi di jalma séjén.

jalma nu geus pikaresepeun, anggun sarta elegan. Éta karisma husus ieu nu ngajadikeun hiji lalaki nice rahayat biasa. Urang murag asih jeung jampe ti lalaki hiji.

Urang tingali Sunan Gunung Djati ogé katuhu jauh jeung batur anu boga karisma karunya. Urang seuri a muhrim di jalan sabab micu rarasaan haneut jero urang.

Beauty aya dina unggal

Unggal jalma nyaéta geulis. Unggal mahluk téh éndah. Dina cara sorangan, unggal gambar na unggal kaayaan ngabogaan pribadi sarta pohara individu perfecting hirup di dinya.

ngakuan ieu, pikeun nganyatakeun tur hirup dina sakabéh mangrupa seni. Hiji seni nu bisa diajar wungkul ku pangirut tur gairah.

Keur geulis téh cinta diri. Jeung dirina tur lalaki estimable sasama méré karisma sarta penampilan geulis.