Sapatu pikeun awéwé | mode

Lolobana wanoja boga leuwih sapatu ti lalaki, tapi naha maranéhna téh sabagean lila ditinggalkeun unworn di pacilingan teh mun teu ngagem tanpa aranjeunna? Ku sabab kitu eta ieu kapanggih dina survey online yén awéwé Témbongkeun Rata-rata dua kali loba pasangan boga sapatu kawas lalaki.

Awéwé jeung sapatu - Salah sahiji mysteries hébat alam semesta

aya di closets sapatu awéwé dirina, nurutkeun survey ku pasangan 17 tina sapatu pikeun lalaki, aya ngan di sabudeureun éta pasangan 8. Tapi naha éta? Pasalna sabab awéwé resep ka balik balanja? Pasti ieu ogé mangrupa alesan keur bédana pisan, tapi nurutkeun psikolog anu aya ngabalukarkeun lengkep beda disumputkeun.

Awéwé meuli sapatu
Awéwé jeung sapatu

Naha ngalakukeun loba awéwé anu Schuhtick?

Teu ukur jumlah sapatu awéwé turun di survey, tapi ogé kanyataan yén loba sapatu teu dipaké. Awéwé balik ogé dipikawanoh, kawas balanja, sarta ngan lamun maranéhna rék ngarobah atawa ngan gaduh masalah, gear kahiji nyaeta mindeng di mall.

Kanyataan yén maranéhanana remen meuli sapatu, tapi maranéhna teu ngagem téh hésé ngarti pikeun manusa. Kusabab ieu malu rada warung na hayu kaluar parasaan tur emosi maranéhanana dina kaayaan anu séjén, kayaning salila latihan atawa botol bir bari nonton bal kalayan mates Anjeun.

Ngaliwatan nu meuli sapatu anyar maranéhna bisa nganyatakeun impian jeung parasaan maranéhanana. Ieu bisa dibandingkeun jeung parobahan dina gaya bulu, nu ieu ogé mindeng dilakukeun ku awéwé, upami aranjeunna hoyong robah.

sapatu naha dibeuli mindeng dipaké?

Tapi naha loba awéwé teu ngagem sapatu maranéhanana dibeuli? Numutkeun psikolog hiji harti tina sapatu kapaksa bisa sorangan sarta dieunakeun kana basa aranjeunna gaduh gangguan henteu nyata mun teu ngagem éta, tapi. Gampang pikeun ngarasakeun rasa hiji sapatu anyar ieu kacida penting pikeun awéwé.

Sajaba ti éta, alesan mésér sapatu anyar nuturkeun trend kiwari. Kitu meureun nya éta hiji selebritis dina TV maké sapatu anu ti kempelan anyar a desainer kawentar tur pamajikan anjeun hayang boga kahayang ieu teuing. Di dieu, teuing, lalaki jeung awewe beda, pikeun lalaki, aya biasana euweuh urusan anu ageman naon dina TV jeung naha koleksi anyar geus datang dina pasaran.

Alesan sejen pikeun awéwé Schuhtick kana ganjaran sorangan. Contona, upami hiji gawang penting hiji ujian sapertos dicandak, diliwatan atawa promosi hiji ieu kahontal.

Sapatu passen- ogé kalayan ngaronjatna

Hiji bisa heran naha kedah aya ngan sapatu anu meuli awéwé, upami aranjeunna hoyong robah a. Ieu sabenerna rada gampang pikeun ngajelaskeun sabab sapatu salawasna cocog, sanajan lamun geus miboga beurat.

Tinggi heels kalawan heels stiletto
tinggi heels

Dresses, jeans atawa tops, kumaha oge, anu lajeng jigana teuing ketang, nu bisa ngabalukarkeun hanjelu. Aya ogé dina suku teu bener wewengkon masalah dreaded. Jeung lamun maranehna ngalakukeun, tempat anu geus katarima salila teu jadi nice, ditutup sapatu bisa dibeuli.

Naha numput na heels tinggi jadi populer?

Salian rupa sapatu sejen, heels utamana tinggi na heels luhur awéwé mésér. Jieun aranjeunna némbongan suku panjang tur slimmer, hiji kanyataan awéwé ieu kacida penting. Ku kituna sanajan rasa leutik kakuatan keur narik ati asalna on, sarupa béntang dina karpét beureum mun strut, sanajan éta rada aula sorangan dina hal ieu.

sapatu Italia boga tradisi panjang

Italia dina watesan manufaktur sapatu salaku salah sahiji bangsa anu kasampak deui dina sajarah panjang. Kalayan perawatan hébat, anu sapatu Italia dihasilkeun sacara manual. Awalna aya ukur pasangan single, nu anu dihasilkeun ku shoemakers Italia basajan.

Mesem awéwé ngora ngawangkong cellphone di ruang tamu
sapatu Italia ngingetkeun kalawan elegance

Dinten, aranjeunna dijieun alesan biaya mesin, tapi pallets ieu dijieun malah jeung perawatan Italia has sarta perhatian ka footwear. langganan asalna tina sagala pelosok dunya. Anu teu hoyong mésér langsung di Italia sapatu, anu bisa maréntahkeun online atawa di sabudeureun sudut coba nu mewah Italia sapatu, sendal, slippers, jsb di warung régional.

sapatu Italia anu alus teuing salawasna geus sahiji kualitas luhur. Éta nu sampurna réngsé. leathers dipilih ogé mastikeun hiji kahirupan rak panjang. model timeless anu idéal pikeun bisnis outfit malem misalna. Sajaba sapatu ogé utamana Srimanganti pakean ti Italia, anu dianggap nagara asalna tina fashion asalna. Kituna, hususna pakean jeung sapatu tina merek renowned kayaning Lagu na Prada aya dina paménta hébat. Tapi sanajan pasang Salvatore Ferragamo na Bruno Magli nyieun haté anjeun ngéléhkeun gancang, utamana Ladies.

Naon distinguishes sapatu Italia batur?

The footwear Italia bisa digambarkeun dina sababaraha kecap:-kualitas luhur, elegan, mulya. Sakuliah konsumén dunya ngandelkeun sapatu "Dijieun di Italia". Baheulana Fußkleidung ieu simbol status nyata, ayeuna konsumén ngarasakeun workmanship exquisite. Sakali aya gentlemen mulya anu némbongkeun kalawan Italia sapatu kabeungharan tur géngsi. Malah teras, model ti anak sapi atawa goatskin finest anu dihasilkeun, nu dianggap pisan fleksibel, tahan jeung breathable.

Lalaki jeung awewe connect with Italia tapi ogé gairah, sensuality tur daya tarik. Naha konsumén mutuskeun pikeun sneakers athletic, ballerinas datar, nu numput ayat atanapi seksi heels tinggi, maranéhna sagala nembongkeun karakter has Italia nolak. Nagara nyaeta tebih ti keur dieureunkeun dina pangwangunan. Metodeu produksi panganyarna mastikeun yén suku nu sapatu customer urang bisa dihasilkeun ngaropéa. Salaku luang sarta sapatu bisnis, model ti Italia anu sagampil alus sakumaha keur pihak atmosfir.

sapatu awéwé di glance a

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.