Beuli satchel | sakola

satchel kasebut tangtu manah unggal awal sakola. Naha wungu, kalawan bajak laut atawa unicorns, hal utama anu bulao atawa konéng nu satchel anak nu diaku. Salaku indung, kumaha oge, urang terang yen katingal di beuli knapsack téh ngan satengah perangna. Barina ogé, satchel kudu sahenteuna salamet nu opat taun mimiti sakola dasar.

Panon kabuka lamun meuli kantong sakola!

Yén urang kolotna masih gaduh tungtutan teuing gede dina satchel mimiti barudak urang jelas.

Panungtun satchel
Naon néangan nalika meuli kantong sakola

Mun anak anjeun geus kituna geus dipilih knapsack ngimpi na, Anjeun kedah parios model kieu dumasar kana kriteria handapeun-dijelaskeun. Anjeun oge kedah satchel anak anjeun teu mésér telat gancang coveted model anu dijual kaluar sarta hanjelu anak anjeun correspondingly badag!

Naon néangan lamun meuli satchel nu

Pohara penting nyaéta mimiti segel of persetujuan. satchel nu kedah sektor norma DIN 58124. Ieu jaminan yén kantong sakola anyar oge waterproof, praktis sarta aman. bisa ditempo yén tolerances anu minuhan standar ieu ku labél baku atawa segel TUV.

Ogé lalajo kaluar pikeun reflectors sarta kelir fluoresensi. anak anjeun mungkin kudu geus mimitian ngajalankeun dina mangsa, nalika éta kénéh taram. kelir poek tanpa reflectors anu kirang katempo ku motorists, ku kituna ransel kudu pasti boga panyalindungan ieu. The reflectors buang deui cahaya headlights mobil sarta mastikeun yén anak anjeun gampang ditingali. , Utamana lamun satchel mangrupa lega tur gedé reflectors, anu hadé teu terang konéng atawa jingga.


Kaca ngawarnaan / ngawarnaan satchel


Kanyamanan bari maké

Hal ieu kacida penting tangtosna yen satchel nu diuk comfortably, utamana lamun anjeun ngajalankeun lila anak atanapi sakola kedah nyandak beus. The tolerances anu mindeng pisan teuas ngalawan rezeki sangkan fit goréng ogé bisa ngakibatkeun deui masalah jeung malah ngaruksak. kituna teh risers kedah sahanteuna opat senti lega sarta ogé padded.

Hiji satchel-balik ergonomically ngawangun oge hiji kriteria penting dina beuli satchel. Anjeunna hadir di sababaraha bagean awak sarta salaku risers janten ogé padded. Kantong sakola kedah pernah manjangkeun saluareun deui anak.

meuli kantong sakola
Tips kanggo tas sakola dibeuli

Hadé Éta sangkan tetep dina bisnis hiji sidang amprok jeung satchel bisi. Ku kituna anak anjeun bisa ogé hadé estimasi sabaraha hiji knapsack pinuh karasaeun on deui anjeun.

tas sakola jeung kantong samping jeung tutup ogé lockable

Meets satchel nu sadayana di luhur, anu geus dasar alus. Lamun kantong sakola dipilih masih boga kantong samping, nyaeta meuli nanaon di jalan.

Kantong samping nu dirancang pikeun botol cai. Kusabab teu sakabéh botol nu kitu padet saperti hayang urang percaya parentah. Ku kituna henteu banjir lumangsung dina satchel jeung buku na notebooks tetep garing tur beresih, botol cai teu kudu mungkin, tetep dina knapsack sorangan tapi dina kantong luar.

Panungtungan tapi henteu kurang pentingna titik anu Nutup satchel nu, anak anjeun kedah tiasa muka éta gampang jeung gancang, sarta nu bisa diuji dina bisnis. Teu saeutik, mung adegan luyu leungit ayeuna sabenerna - untungna aya ieu mertimbangkeun euweuh aturan!

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.