Perlindungan ngalawan kaduruk ku panon poe jeung konsékuansi na

Summertime waktos pakansi sarta kasempetan gede pikeun ngalakukeun sagala jinis hal di muka. Badag sarta leutik kedah eta di no way poho rub kalawan cukup sunscreen. Tapi naha perlindungan ngalawan kaduruk ku panon poe jadi penting, naha perlu ngajaga kulit na ti teuing paparan panonpoé jeung kumaha pangalusna pikeun lumangsungna di dieu?

Kurangna panyalindungan ngalawan kaduruk ku panon poe jeung konsékuansi na

Dikandung dina Karuksakan radiasi sinar panonpoé UV kulit iraha anjeun kakeunaan eta pikeun panjang teuing. Diantara hal séjén, anu sunburns nyeri bisa ngakibatkeun mana kulit pisan peka tekanan.

Kaduruk ku panon poe dina pakansi
Perlindungan ngalawan kaduruk ku panon poe

Jeung réaksi alérgi anu mungkin.

Utamana bahaya anu sunburns tapi utamana sabab bisa ngakibatkeun épék kaséhatan jangka panjang, kayaning kangker kulit.

The safeguards ditangtoskeun

Dina pakansi, éta tangtu pohara gampang meunang kaduruk ku panon poe, sabab diasah pisan sering ngan rada di jalan.

Sajaba ti éta, hiji mindeng poho yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunang kaduruk ku panon poe hiji malah dina poé mendung atanapi di tempat teduh parsial. Ukuran panyalindungan permanén aya kituna indispensable nalika iinditan di nagara haneut. Hiji cara gampang pikeun ngajaga diri ti panonpoé, maké pinuh ku nutupan pakéan.

kaduruk ku panon poe
Panangtayungan ti panonpoé Kadé

Kusabab ieu teu salawasna pikaresepeun dina cuaca panas, kudu sakumaha lampu na breathable. Ku kituna salah sahiji meunang henteu megatkeun kesang a mun anjeun mindahkeun saeutik saeutik. Ieu ogé topi panonpoé nu papakéan atawa salaku alternatif, a parasol.

Tina citakan gambar ngan hiji swimsuit, a jas mandi atawa bikini, salah kedah ngandelkeun hiji sunscreen nu boga faktor panyalindungan panonpoé tinggi. salah kedah ogé pernah di kacamata naha pinuh atawa saeutik dipakena, poho, supaya panon kajaga radiasi kaleuleuwihan. Heed kana ieu aturan basajan, teras: Ayeuna mémang tina lebet dina pakansi!

Upami Sadérék meunang lobster

Lamun kulit beureum salaku lobster pindang, anjeun terang nu geus panjang teuing di panonpoé. Jadi ngalakukeun naon lamun eta geus bray salah tapi kali na nundutan kulit jeung itchy? Cooling creams na lotions moisturize tur pitulung kulit cageur.

Perlindungan ngalawan kaduruk ku panon poe
Kaduruk ku panon poe watesan lebaran kabagjaan

Mindeng produk anu dianjurkeun nu ngandung lidah buaya atawa chamomile. bari nu pitulung pangalusna ogé gumantung kana jenis kulit, nu naha meureun nya nguntungkeun pikeun mibanda sababaraha creams dina rentang. Naon anu ogé ogé cocog pikeun relief nyeri téh compresses tiis atanapi pancuran. Anjeun oge kedah inuman nyatu cairan pikeun ngagentos kulit stressed.

Dina kaduruk ku panon poe sedeng sarta parna, éta sasaena bisa diliwatan ti ubar radang hiji dokter. Imah remedies umumna dugi dianjurkeun. Salaku anu mindeng disarankan pikeun rub a curd kaduruk ku panon poe dina wewengkon kapangaruhan.

Bari nu cools biasana pisan pikaresepeun, tapi ogé bisa ngabalukarkeun inféksi atawa réaksi alérgi, nu ukur exacerbates kaayaan kusabab baktéri hadir.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.