buleud nyarang timer dijieunna di kebon

Beuki loba mindeng nu katingali aranjeunna di kebon atawa leuweung: buleud nyarang pikeun manuk pituin urang. Naon anu PHK ku saloba perlu atawa malah jadi hobi, tapi ngaheéat jumlah manuk dina kahirupan usum tiis.

buleud sayang timer dijieun salaku ngungsi keur mangsa tiis

timer dijieun buleud nyarang teu wungkul beternak taneuh, tapi ngawula dina mangsa dina waktos anu sareng salaku panyumputan ti tiis. The Kaséhatan Protection Society of Germany malah nilik kurangna niches nyarang pikeun manuk, sabab tangkal heubeul na ruksak anu leungit di leuweung urang, sarta guha alam anu langka.

kotak nyarang di kebon
ngawangun kotak sayang sorangan

Kituna, hal anu penting pikeun manuk situs beternak jieunan dina bentuk timer dijieun buleud nyarang tawaran.

ngawangun buleud nyarang kalawan anak sorangan

Tangtu anjeun ogé tiasa nempatkeun hiji kotak nyarang Meuli. Wijaksana tur geulis éta kitu, ngawangun kotak sayang jeung anak sorangan, Kahiji, lampah gabungan sapertos anu waktos saukur berharga nu méakkeun babarengan, Bréh, barudak diajar jadi loba ngeunaan paripolah Burung edan préferénsina.

Mun nu kotak nyarang lajeng sakali diposisikan na enjoys nganjang hujan, kids boga rasa agung prestasi jeung kotak sayang timer dijieun. Dina usum tiis, maranéhna bisa jadi chickadees untung, wrens tur loba manuk lianna - komo bajing -beobachten yén kotak nyarang make eta salaku tempat saré.

Dina Winters utamana tiis ngaheéat nu kotak nyarang homemade malah sababaraha hirup manuk. Kusabab utamana dina usum lamun sato atoh manggihan saeutik dahareun, aranjeunna kaduruk pisan gajih. Hiji wengi tiis nya lajeng geus kalimah pati.

Timer dijieun kotak nyarang: Teangan deui!

der kotak nyarang homemade ieu pangalusna dijieun tina spruce, pinus atawa kai beech, nu kedah ngeunaan dua senti kandel. Gantina pengawet kai (anti jamur, jsb) kedah nganggo minyak linseed atawa ramah lingkungan cet, disebutkeun Anjeun jeopardize sato.

kotak nyarang
kotak nyarang

Ogé ngajak yén Naturschutzbund ngagunakeun screws tinimbang kuku, lantaran lajeng masalahna bisa cleaned hadé engké. Pohara penting nyaéta liang ventilasi di handap kotak nyarang timer dijieun.

Gumantung kana spésiésna nu geus ka breed dina kotak, hiji boga nangtukeun ukuran tina liang lawang. Dina tilu puluh milimeter, contona, nuthatch, tit hébat sarta sparrow tiasa dieunakeun liwat, bari ukur nyieun rupa-rupa lianna Meis dina dua puluh lima milimeter.

Ukuran tina interior bakal mutuskeun dina unggas anu maranéhanana kotak sayang timer dijieun pakaitna. Cara pangalusna pikeun nginpokeun diri kalayan barudak maranéhanana méméh nu manuk gumantung kana buleud nyarang di wewengkon maranéhanana lajeng ngaluyukeun ukuranana nu sasuai. Dasar kotak kudu leuwih ti dua belas nepi ka dua belas sentimeter bisi nanaon. Hiji cara merenah jeung eksplisit, parentah wangunan bisa gampang diundeur ti Internét.

Dimana ngagantung kotak nyarang homemade?

Di dieu aya sababaraha tips for jeung nongkrong di kotak nyarang timer dijieun, Liang lawang kedah nyanghareupan wétan sarta kotak sahenteuna dua suku nongkrong leuwih taneuh. tiasa tangkal kana buleud nyarang timer dijieun fastened kalawan klip kawat, atanapi paku steel.

Anjeun oge kedah pastikeun yén euweuh cai bisa nembus lamun hujan: hayu ngagantung Tujuan ieu kotak rada ka hareup, malah lamun bisa euweuh kasampak rada sangkan alus liang lawang. Salawasna pastikeun yén kotak teu bisa Martens geräubert atawa ucing!

tempat cocok gigireun tangkal anu héd, sheds alat, tembok imah jeung balconies. kotak nurutkeun usum pembibitan ieu cleaned. Kantun nyabut sayang heubeul na kotak sayang timer dijieun sikat kaluar. Ngagem sarung na teu nyandak kasus kana apartemen, didieu geus ngancam infeksi!

Wayah pangalusna pikeun nyandak hiji kotak sayang timer dijieun aufzuhängen, ist der Herbst. Dann darf gehämmert und gesägt werden!

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.