masturbasi | pencerahan

Sacara prinsip, titik utama timer kapuasan yén éta téh sagemblengna alam. Masturbasi aya malah di karajaan sato, ku kituna aya sia aya nu janten isin. Sajaba ti éta, unggal jalma anu individual lakukeun, maksudna, aya teu resep pikeun sakabéh.

Naon masturbasi?

Kituna umumna sagalana milik masturbasi, anu méré baé pelesir tanpa pasangan keur aub. Hal ieu bisa dihontal ngaliwatan pamakéan leungeun salah urang sorangan atawa Toys kelamin nu tangtu, mindeng didukung ku fantasies érotis, sastra, gambar atanapi pilem.

Hususna keur jalma ngora sanajan patepung masturbasi hiji Tujuan penting dina ngembangkeun maranéhna: Ku nalungtik nafsu sorangan aranjeunna ngamekarkeun dina rumaja hubungan positif jeung awakna tur jadi diajar naon pangabutuh seksual dipibanda. Sajaba ti éta, bisa disebarkeun dina masturbasi, kawas dina mangsa sapatemon, endorphins, meh bisa ogé bisa ngawula pikeun ngurangan stres.

Kumaha carana sangkan masturbasi pikeun lalaki?

Masturbasi pikeun lalaki relatif basajan. Kanggo sabagéan ageung lalaki, geus cukup pikeun merangsang sirit datang ka pang luhurna. Pikeun tujuan ieu, aci ngawengku dgn hiji leungeun, kakuatan cecekelan dina hal ieu gumantung sagemblengna kana preferensi Anjeun ti, sarta pakait luhur jeung ka handap gerakan ensures nu pikagumbiraeun bener.

masturbasi
Masturbasi di lalaki

Kadé pamakéan a pelumas cocog pikeun nyegah chafing. Inténsitas na Pace lalaunan tiasa ngaronjat, atawa bisa variatif leuwih deui.

Aya keur lalaki tapi ogé disebut masturbators nu dimodelkeun dina heunceut nyata. guha karét ieu ngarasa kadang leuwih, sakapeung kirang lifelike sarta Sajaba dilengkepan sababaraha kalawan nubs pikeun stimulasi ditambahkeun atawa malah ku unit Geter leutik.

Tangtu, lalaki ogé bisa manjangkeun pelesir maranéhna: Kalawan cingcin sirit husus nyegah getih deui bisa ngalir kaluar tina cavernous sanggeus Puncak. ie cacakan nu dijaga pikeun putaran kadua.

Éta sasaena ogé siap nyekel sapu tangan hiji, sanggeus kabeh, anjeun bakal boro kudu ngutruk ka kamar mandi katuhu sanggeus klimaks nu. métode nu tangtu tina media, kayaning pamakéan pai apal atawa vacuum tabung, teu dianjurkeun alesan hygienic, ku jalan. Lamun hayang kaasup barang kalawan, Anjeun kudu turun deui éksklusif on Toys kelamin luyu, sabab ngan ieu ngajamin yén euweuh hazards kaséhatan. Sanggeus ngagunakeun Toys ieu kudu cleaned sasuai.

tingle husus janji ka P-titik anjeun dina lalaki, sababaraha sénti jero tina témbok hareup anus. Sababaraha lalaki bisa ngalaman murni ku stimulasi ieu tanpa noel sirit hiji orgasme sengit - manglaku ka dieu, ngan coba eta worthwhile. Sanajan kitu, di dieu salah kedah lumangsungna kalawan caution sabab anus boga meunang dipaké pikeun pengobatan mahiwal. Dina raraga minuhan P-titik sampurna, aya husus Toys preformed, sababaraha malah mibanda unit Geter.

A bonus husus nawarkeun masturbasi pikeun Kaséhatan Gedong: Sakali éjakulasi biasa, naha ngaliwatan masturbasi atawa sapatemon, nyegah masalah prostat engké di hareup.

Kumaha carana sangkan masturbasi pikeun awéwé?

Pikeun awéwé, masturbasi nyaéta bit leuwih kompléks lantaran teu unggal awéwé meta sarua némpél tangtu. Mindeng urut murni wewengkon pubic teu cukup. Éta sasaena kana merangsang pikeun enjoyment maksimum sakaligus itil jeung heunceut - sarta lamun datang, anu G-titik oge sareng maranehna.

masturbasi
masturbasi awéwé

Ieu ayana dina témbok jero hareup heunceut. Anjeunna bisa jadi ngahontal ku ramo, tapi éta gampang jeung Toys kelamin preformed husus. Ideally, Toys ieu ogé kedah ngageter, teras hiji orgasme sababaraha pikeun awéwé salila masturbasi sagemblengna mungkin.

Sacara umum, intensitas sarta Pace kontak kudu dironjatkeun laun. Sababaraha zona erogenous sahiji awéwé nu aya hadé kairigasi kalayan ngaronjatna pikagumbiraeun, sarta touch maranéhna karasaeun sanggeus bari bener alus dina. Sajaba ti éta, awéwé anu bener baseuh wungkul tina level nu tangtu - nu geus ngamimitian kalawan ngagunakeun minyak bumi bisa ogé jadi hade.

Loba awéwé nimu stimulasi anus tambihan, contona ku hiji colokan anal, pisan seru. Ieu sakuduna dites rileks sarta kalawan nyatu lube. Sagalana tiasa nanaon boga. Pisan tingly, a stimulasi simultaneous tina nipples bisa jadi, contona, ku staples atawa ramo hiji leungeun gratis.

Aya sababaraha AIDS masturbasi béda pikeun awéwé. Aranjeunna dibasajankeun kabayang basajan dina vibrator ka alat pajeulit dina nu awéwé sacara harfiah bisa numpak ka Puncak. Dina kalolobaan kasus, kumaha oge, dua leungeun atawa malah hiji kabayang atanapi vibrator suffice sagemblengna.

Lamun maké leungeun anjeun kudu mastikeun yén kuku boga edges seukeut tur kudu ngumbah leungeun maranéhna bersih saméméh masturbasi.

Utamana awéwé anu boga kasusah ngahontal orgasme nalika kelamin normal, jadi jauh kana meunang uninga zona erogenous maranéhanana salila masturbasi. Kalawan pangalaman, aranjeunna tiasa pasangan pikeun nunjuk kaluar gently lajeng dina mangsa sapatemon, awak kudu kumaha merangsang, pikeun mantuan aranjeunna ka klimaks sengit.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.