Seksualitas di partnership

Naon media hayang ngajual sakumaha seksualitas kaeusi pikeun taun, nyimpen pasangan mindeng dina tekenan gede pisan. Ieu waktu pikeun megatkeun bébas tina tekanan ieu ekspektasi instrumentalized salila kelamin ngaliwatan pilem, radio jeung TV.

Kahayang pikeun kelamin normal

Kaluman, whips, tindakan ngajadikeun babu: Floral Sex sigana ampir punah saprak kasuksésan global "Lima Puluh nuansa Gray".

Fancy kelamin normal
Fancy kelamin normal

Dina versi Hollywood nu filmed, kahiji isin na inexperienced Anastasia subjecting nu sarua kejem sakumaha billionaire geulis Christian Gray, anu nawarkeun Anastasia ka dunya rupa sadomasochistic.

Isu kompléks ieu abendfüllend dilaksanakeun sarta ampir jadi patokan pikeun kelamin rewarding hirup saprak bubuka na di pasar massa lega.

Kusabab eta bisa ngabdi up dina queasy perasaan hiji acan: lamun datang ka keur sanggup demonstrate hiji kahirupan sex minuhan, salah kedah lila seksual paling dipikawanoh geus diusahakeun - atawa sahenteuna tilelep sakumaha Maha Agung kana cadar, kumaha carana do film na pahlawan salawasna ngajaga.

Kirang kelamin, hubungan panjang

Dinten di, ari - dimana wae Anjeun neuteup, nu katingali lalaki konon wareg, awak garing jeung cik tina ieu kelamin nu sampurna. Tangtu, kanyataanana aya rada béda: sajaba stress luang, karya jeung home mindeng ditinggalkeun saeutik waktu atawa malah mikahayang ngarasakeun normal, baham éksténsif. Ogé ragrag erotis rék latihan, nu salah bakal terus geus sholat dina TV, lolobana alatan kurangna waktu jauh.

Gantina pasangan mibanda kelamin aranjeunna unggeuk a hareup umum tina telly nu. Kusabab heran alam loba: Hubungan kami jeung kahirupan sex urang jadi boring? euweuh séksual panjang irritating mun pasangan teh?

peneliti Hamburger kelamin geus kapanggih dina ulikan yén ieu téh sampurna normal jeung boga nganggur teu jeung aura erotis tina pasangan anu. The panjang hubungan hiji lasts, anu kirang intim anu pasangan mun tiap lianna.

pasangan seger gaduh, euweuh urusan dina umur naon, kurang leuwih 10 rata sakali kelamin bulan. Jalma dina hubungan jangka panjang ngalakukeun eta di waktu nu sami dina average "ukur" dina waktos 4. Éta endah nu eta evidently henteu masalah naha hubungan geus lumangsung kiwari 5 atanapi 25 taun. Ieu utamana alatan kanyataan yén seksualitas di robah rada alami dina kursus hubungan hiji.

panalungtikan behavioral satuju yén utamana dina tahap awal hiji kelamin hubungan ieu dipaké salaku map ka weld rahayat. The panjang hubungan hiji lajeng terus, beuki kelamin nu nyokot korsi deui - hal séjén datang kana fokus. Remen, patarosan lajeng timbul naha bakal geus sagalana.

Naon duanana prepares nyungsi senang babarengan

Tangtu, kudu jelas yen eta geus "di" henteu acan. tapi kajadian jadi kanyataan yen hirup kelamin robah dina kursus hubungan hiji. Sual naha nyobian hiji posisi anyar, jarang timbul.

Sex - kahayang pikeun uji normalitas
Seksualitas kudu nyiapkeun dua senang

Beuki sering explores téma mungkin disfungsi erectile sarta kagaringan heunceut, sarta cara nungkulan eta. Lucky eta jelema anu boga dokter kulawarga, anu aranjeunna geus ditempatkeun kapercayaan pinuh.

Ieu lajeng proceeds pikeun ngaidentipikasi sadaya ngeunaan anu seksualitas unggal pasangan mah béda ti nu mana eksis di awal hubungan. Saliwatan, ieu ogé ngabogaan kaunggulan sabab para ahli nyebutkeun yén prakték seksualitas, emotionally deeper di partnerships panjang, disebutna saliwatan "individu seksualitas" Sex.

Mitra babarengan pikeun manggihan jenis kelamin méré aranjeunna minuhan sarta aranjeunna hoyong nyobian kaluar babarengan kumaha impian jeung hawa nafsu. therapists kelamin Awas ngalawan asumsina kaasup di kali misalna loba teuing arus ti luar - eta teu kedah ngagaduhan panutan kayaning disebut tadi "Lima Puluh nuansa Gray" atanapi pornografi jadi consulted.

Ieu tangtu gampang ngomong ti rengse, sabab pangaruh seksual patter poean ka unggal mahluk manusa. Ngan supersaturation poéan ieu ku eusi erotis hartina jalma datangna dina tekenan emosi sarta méntal. The ngabandingkeun permanén antara dirina jeung super Lovern nu sakuduna dituju ti media wungkul bisa leungit. Lajeng kelamin kedah senang? Saperti teu mirip.


babarengan Baden


Sex anu geus senang, jalan kalawan pasangan anu ngarasa nyaman saling. pasangan ieu manggihan seksualitas sorangan sacara umum. Kadé urang nyarita ka silih tur jujur ​​nyebutkeun naon salah sahiji mana ngaliwatan sirah anjeun. Ieu jelas yen ieu teu salawasna gampang jeung sarerea.

Stupidly, aya dina budaya urang aya basa nyukupan pikeun aréa seksual, saprak di rentang teu dipelak budaya téh hadir. Kudu jelas yen sex geulis teu bisa digolongkeun ti langit. Eroticism bisa jeung moal kantos megatkeun kaluar spontaneously kawas gunung, sanajan eta sok portrayed dina pilem jalan éta. kelamin alus merlukeun anjeun ngalakukeun hal ngeunaan eta.

cinta rada sampurna

Aya rupa-rupa cara jeung métode mendesain kahirupan sex ku kituna anjeun bisa jadi wareg. Teu salawasna gampang, tapi aya salawasna cara a.

  • Fancy kelamin normal
    Fancy kelamin normal

    Sex on jadwal: ngantosan nu salah ieu ujug-ujug nyerang ku nafsu jeung overwhelmed, anu ditugaskeun Liebesmüh '. jalma modern rencanana jeung struktur sakabeh dinten maranéhanana ngaliwatan - kitu naha henteu ngan lamun datang ka kelamin? Pasti, ieu jalan rada unromantic tapi mangrupakeun kanyataan yén séks unperfekter jauh leuwih hade tinimbang euweuh kelamin.

  • Paguneman interpersonal: rencana érotis jeung forge, bari diomongkeun ngeunaan seksualitas, mungkin geus jadi pilot keur pelesir sorangan. Sagampil hiji saban poé teu wewengkon plato sarua di beurang, oge kelamin éksklusif di ranjang, dina ngajalankeun lila boring na hambar. tajongan nu bisa saukur jadi néangan anyar, tempat ilahar.
  • nyandak waktos pitulung: Bari lulus dina pilem wungkul sababaraha menit dugi counterparty nu tumiba di minuhan sampurna blissfully kana cushions, éta ngalir kanyataanana béda - sarta éta hiji hal anu alus. nu disebut "slow Sex" dilumangsungkeun kalayan gerakan slow, tapi sagala beuki sengit. Kualitas kelamin geus rising gancang.
  • Jadi kabuka pikeun ideu anyar: Inspirasi nu disebut tina buku jeung film, teu kudu jadi merta goréng. Kadé sangkan hal alus kaluar ti eta. Eta teu kudu jadi shackles, whips jeung obor sarua. Hiji can contona ngamimitian ku saukur kali pikeun nyambungkeun panon. Ieu ngan gumantung datang di sakabeh tipe seksual anyar nu duanana pihak kukituna ngarasa nyaman. Kituna kelamin anu alus, hal anu penting anu sakapeung mangrupa No bakal ditarima.

Kaca lianna on seksualitas, eroticism jeung atikan

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.