Sexting - a trend bahaya | Seksualitas & Pencerahan

The sexting istilah diwangun ku kecap kelamin na texting tur ngawengku sebaran eusi erotis via Whatsapp atawa jaringan sosial kawas Facebook. Dina rasa lega salah sahiji sexting ogé masangkeun sarta babagi poto dina penah questionable, kitu ogé ti bagian swasta.

Sexting - a trend bahaya diantara teens

trend nonoman ieu kiwari dianggap salaku kacida questionable, saprak poto dikirim atawa diunggah sering ragrag kana leungeun salah.

Sexting - nu striptease virtual
trend online Sexting - nu striptease virtual

Teu jarang lahan dimaksudkeun pikeun babaturan atawa gambar jalma séjén dina situs porno, nu dipaké ku panyadia tanpa idin pribadi.

Pokokna unggal pesen kalawan eusi intim anceman lantaran korban téh lolobana kakuatanana jadi momen ieu sareng teu aya dina kadali nu proliferasi poténsi gaduh.

Naha sexting téh kantos jadi populer kalayan jalma ngora?

Utamana rumaja mangsa puber condong hoyong ngabuktikeun hal mun peers lianna. Mindeng eusi erotis nu lajeng dikirim nampilkeun merits tina awakna na earn puji diantara babaturan.

jalma ngora ningkat dina cara kieu maranéhanana harga diri sahingga kauntungan tétéla ti sexting. Sajaba ti éta, ngirim eusi erotis utamana dipaké dina hubungan jeung nunjukkeun pasangan cinta na jeung ka nyieun gairah seksual.

Sexting tiasa anceman serius pikeun korban

Tangtu, sexting teu boga sababaraha potensi pamaké, saprak éta aya dina ieu utamana pikeun jalma ngora. Hubungan teu tahan dina umur ieu dipikawanoh panjang teuing sahingga bisa dipaké ku pihak ka nempatkeun jalma séjén dina tekenan. Dina kontéks ieu, publikasi dina poto ieu mindeng kaancam, lolobana dina jaringan sosial kawas Facebook atawa Twitter.

Naon cutatan a
Kacindekan - Watch Éta mangka hal ngeunaan eta!

Tapi sanajan teu ngahaja bisa ngakibatkeun ngirim eusi lamun dipilampah Whatsapp ieu dikirim ku kasalahan, contona sarua sababaraha urang. Sajaba ti éta, narima poto anu mindeng otomatis disimpen, jadi Anjeun bisa meunangkeun kana situasi ngerakeun bari némbongkeun galeri na pamer gambar intim tina pihak katilu.

kituna ngilikan gambar buligir tina jalma underage mangrupakeun ancaman serius, sakumaha ieu geus bisa nerapkeun salaku hal pornografi anak.

Kumaha anjeun tiasa ngajaga diri saloba mungkin salaku panarima atawa ngirim ngalawan bahaya?

Salaku shippers ngaronjat kontrol manglaku saméméh ngirim eusi érotis. Éta leuwih alus pikeun pariksa dua kali sarta salajengna perhatian ka setelan telepon, garis panarima.

Nalika muatkeun gambar ka Facebook, contona, panongton bisa akurat ditangtukeun. Gambar intim ogé kudu némbongkeun beungeut atawa fitur husus, jadi maneh moal ruksak di sebaran sakumaha sabar. Iwal hiji narima gambar buligir ngeunaan sexting, Anjeun kudu geuwat dihapus poto, sanajan banding jigana hadir.

ukuran ieu geus euweuh diilikan (anak) eusi porno sahingga pasti di sisi aman. Leuwih ti éta, résiko release kahaja bisi tina nyalahgunakeun smartphone ti babaturan atawa ku leungitna hiji ieu ngaleungitkeun.

teu nganggap enteng Sexting - kacindekan ahir!

Sexting dipaké recklessly ku loba teuing jalma ngora, nu naha résiko proliferasi dihoyongkeun nyata naek. Tangtu, Anjeun tiasa nyetel gampang ku babaturan dina tekenan sarta kituna dikirim ti tekanan peer poto intim tina sorangan salaku rumaja.

Tapi, saurang ogé hayang muncul tanpa idin sorangan dina situs web porno sahingga bisa nangtung taranjang di hareupeun jutaan jalma di rasa truest kalimah.

Kituna, hal anu penting sahenteuna mertimbangkeun bahaya Sextings sarta nyandak ukuran alkana. Hiji kudu sok nengetan anu sabenerna ngirim poto sareng lamun henteu otomatis jadi marga ngahaja alatan setélan telepon sagala kontak jadi panarima. Utamana dianjurkeun nyaéta ngirim eusi erotis eta teu ngadamel recognizable sarta ngayakeun rupa atawa fitur has lianna.

Tungtungna, salawasna ancaman anu hadir, naha nu mangrupa salah sahiji kedah tanda tanya teh kabutuhan of tren nonoman ieu, sahenteuna.