Seksualitas sarta peran maén

Dina kali dimana sagalana nu diwenangkeun jeung sia leuwih ngajempolan, eta tiasa teuas pikeun manggihan erotis tur pangalaman. The overstimulation konstan geus kungsi blunted kalolobaan urang, eroticism jeung seksualitas leuwih. Ieu lacks touch larangan, ti mana éta gatherings erotis sakali cicing.

Cinta, nafsu jeung - game

Tapi lalaki di inventiveness nya sumber inovasi kontinyu sarta pembaharuan. Sangkan anjeun ogé geus junun ngambekan hirup anyar kana érotis.
Sanajan anjeun kapaksa néangan hal, tapi geus deui kapanggih hal acan anu ngaréndéng, leuwih atawa kurang, sarta nu kituna dikurilingan ku aura ti misteri jeung dilarang.

Seksualitas sarta peran maén
Seksualitas sarta peran maén

Satengah-umur hubungan ieu jadi beuki pondok, nu kitu mah bohong panungtungan dina dulling disebut tadi di seksualitas rarasaan.

Ieu nepi ka sababaraha pikeun manggihan mah ukur aya di isu sapopoé hiji konsensus kalawan mana sadaya jelema bisa hirup ogé, tapi mun invent salawasna anyar dina ragam seksual jeung keur ngartikeun.

Jokowi rein bébas, jadi mun nyarita.

Implengan dulur boga, tapi teu ukur imajinasi tapi ogé fantasies, fantasies erotis janten langkung husus. Hal abstrak atawa beton, anu individu geus brings pelesir, lamun ayeuna teh ngan mikir ngeunaan eta. Mindeng ieu kahayang erotis tetep unsatisfied lantaran henteu komunikasi kabuka jeung kaharti ku pasangan anu. kedah teu jadi, sabab pasangan nu boga kahayang seksual rusiah yén anjeunna hoyong hirup.

Ieu lends sorangan ka sababaraha dieu kasempetan pikeun saling ngabantu ka catapult ka tingkat salajengna eroticism - sarta merlukeun nanaon leuwih ti hiji paguneman ringkes.

kahayang paling rusiah normal anu langka ... tapi who wants to be normal? Taya sahijieun! Pasti, sababaraha fantasies téh leuwih gampang ti batur mun kapanggih, tapi kabeh nu sarua berharga jeung ogé patut sarua jadi diusahakeun.

Wani innovate nyaeta keyword nu

Loba pasangan anu mindeng kaget di sabaraha pelesir maranéhna manggihan di lila-seksual anyar jeung naon dampak positif kuat hirup kelamin langkung satisfying ieu bisa boga on kahirupan sapopoe.

Shackles, whips, pelesir

A lamunan seksual sering loba jalma kaasup tindakan ngajadikeun babu sakabeh rupa. Na ieu téh lain ngembangkeun anyar. Geus kabuktian tindakan ngajadikeun babu nu dst tangible sapanjang sakabéh sajarah umat manusa jauh kungsi fenomena seksual bisa didéteksi.

Dominasi & BDSM
Leuwih dominan di seksualitas

Dina prudish Abad Pertengahan, sakumaha di purba Roma budaya boros atawa malah baheula ti Mesopotamia dinya éta nanaon teuing héran ngeunaan hiji pesona erotis husus tina tindakan ngajadikeun babu tina pasangan atawa ku nu keur sorangan kabeungkeut mangtaun.

Metodeu pikeun captivate batur pisan sababaraha sarta ogé dimana bisa mawa pelesir gede pisan.

Salaku pendatang ka dunya tindakan ngajadikeun babu érotis, salah kedah sugan jadi mimitina tackle dinya rada sepi. Ieu henteu hartosna yén éta teu kudu teuing liar! Ngan hiji kedah sugan mah sarua uap pinuh payun nyobian pikeun muka kana masalah, tapi lalaunan ngadeukeutan. Sabab sok teuing minat bisa ngeureunkeun percobaan dina hiji tahap mimiti - jeung anjeun kudu bener jadi hal berpotensi nyieun madig ku pendekatan teuing terjal jadi geulis. Dina karapihan perenahna kakuatan.

Pangalusna keur mimitian ku anjeunna di imah, dimana anu pangalusna dina ranjang. Kusabab biasana ranjang domestik nawarkeun éta pangalusna kemungkinan tindakan ngajadikeun babu. Bedpost, sirah na suku anu dina hal ieu ngagunakeun ogé, kayaning suku tina ranjang atawa pigura.

Pilihan sedeng kalayan anu eta anu dimaksudkeun pikeun dasi lawan-Na kedah rencanana jadi ogé. Buka nepi ka pangalusna salah jeung sababaraha bahan lemes. A sal geulis atawa meureun a ari lemes - Kulit jeung flax ogé engké waktu (sarta ogé merlukeun prakna leuwih).

Teuing ketang cangreud di awal. Malah lamun pasangan nu bisa menta keur eta. Kadangkala kacida kajadian nu Newbies teu meunang buka knots ... lamun dipake leres, éta bisa kanyataanna lumangsung yén maranéhna ngaléngkah tempat ngumpulna salila polah ku sorangan. Kituna, sababaraha leeway geus pasti nanaon goréng.

Ku sabab eta mah sakadar mimiti: Sagala nu diwenangkeun, tapi teu rurusuhan!

Kakawasaan powerlessness

Sababaraha urang fancy pamanggih exerting kakuatan leuwih jalma séjén - jadi deui fisik atawa psikis. Lain kitu, ide pleases leuwih bisa dikawasa ku batur - deui fisik jeung mental.

Alesan pikeun ieu tiasa seueur. Mindeng urang patuh dina kahirupan sapopoe anu séksual urang pisan dominan geus ngeunaan posisi dominan di parusahaan maranéhanana atawa sejenna a footing teguh. Éta sami sareng individu dominan anu malah bisa jadi downright malu luar pangkeng teh. Anjeun ngan salawasna pilari naon teu - malah di wewengkon seksual.

dominasi
Peran maen jeung Dominanzt

The "widang aktivitas" tina dominan sarta patuh anu sajajalan. Sering ka tindakan ngajadikeun babu disebut tadi dipaké pikeun nganyatakeun peran unggal pasangan. Tapi can tangtu balik teuing salajengna ti "ngan" tindakan ngajadikeun babu.

Loba pasangan taat dirasakeun hiji pesona husus di dinya, nalika kakeunaan nyeri fisik. Keur ngahasilkeun nyeri ieu tiasa seueur parabot beroperasi - jadi deui Whips atawa malah teken atawa batons. Sababaraha kawas eta loba harder ti batur.

Tapi nyeri psikologi teu ilahar dina bedrooms tina pasangan kalayan kacenderungan ka kaulinan kakuatan. Ku kecap atanapi bentuk attenuated sahiji metodeu panyiksaan nyata psikologi, tatu psikologi jero bisa ngabalukarkeun ... tangtosna aranjeunna henteu permanén sarta dipaké ukur nambahan kahayang dina momen Ajip Rosidi.

Hiji kedah dina kanyataanana bisa on hansip teu overdo eta. Sateuacan unggal polah kudu disebut jeung mitra. Jieun "Kecap aman." Mangrupa kecap aman kieu disebut sadayana meta kudu dieureunkeun geuwat sarta tanpa sual. Whereby anjeun gaduh level nu tangtu jaminan salaku Bagian taat nu salah meunang dicokot acan teuas teuing.

Sababaraha veterans sahiji adegan disebutkeun yen salah kudu "ngeureunkeun nalika janten katurunan", batur giliran lajeng lengkep fun dimimitian. Ieu mangrupakeun masalah pisan individu dina nu unggal boga watesan sorangan kudu nguji. Aya allgemeingüötiges resep sabaraha nyeri kudu exercised ngalaman atawa ngarasa utilization maksimum seksual. Tapi nyatana tetep: Sagala di moderation.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.