Summer Tags Selapkeun | ngagungkeun karajinan

Usum panas dinten Colokkeun teh aksésori keur Sommertagszug! The Sommertagszug mangrupakeun custom nu balik deui ka Palatinate sarta ogé ngawengku wewengkon tatangga lianna. Ieu parade riang warni kaluar usum tiis, samemehna anjeunna oge kagungan tradisi Todaustragens.

Tradisi panas Tags Colokkeun

Usum panas dinten Colokkeun melambangkan hirup anyar, cinyusu sahingga awal hiji siklus anyar dina karéta ieu. Gumantung kana munisipalitas di Sommertagszug lumangsung ngan méméh Easter, tradisional dina Minggu katilu saméméh Easter.

Summer dinten Colokkeun
tinker dinten panas plugging sorangan

The custom populér Kurpfälzer jalan, boga pisan sigana akar pagan jeung anjeun manggihan bukti anjeunna wanoh ti Sun Raja, Louis XIV. Naha eta kitu geus masihan dinten panas warni Selapkeun lajeng, teu dipikawanoh. Saatos Sommertagszug usum ieu dibeuleum dina wangun snowman raksasa dina tontonan badag.

Naon téh panas poé Colokkeun?

A panas dinten Colokkeun hiji bar basajan, di dieu disebut Selapkeun, nu geus dilengkepan ribbons warna. Di luhureun hiji Hefebrezel sarta kadangkala malah endog ditiup-kaluar sits minangka tanda kahirupan anyar jeung spring - dieu Anjeun oge bisa ningali rujukan ka Easter!

Dina sababaraha kota, apel atanapi bouquets leutik kembang dina tradisi panas dinten Colokkeun. Jeung warni panas dinten iteuk di leungeun-Na ka barudak marengan nu floats rupa pakumpulan. ti sorot pikeun leuwih saeutik, tangtu, dina sagala - dina ahir pretzel must amis tangtu dihakan!

Usum panas homemade dinten Colokkeun

Tur ayeuna didieu asalna hiji pituduh basajan ngeunaan cara karajinan sapertos poé panas warni plugging sorangan. Ieu jelas beda utamana wanda nalika salju dina padang rumput hejo bakal tetep henteu lemes jeung kids anu geus ngimpi ngeunaan kelir spring.

Kahiji, anjeun kudu hal di handap ieu: a kemiri atawa awi iteuk (nu oge dina warung kembang), péso saku, endog ditiup-kaluar, hiji Hefebrezel (dipanggang ideally diri!), grinding atawa kertas crepe.

Mimiti anjeun tips keur barudak tina staf hal, Anjeun ngamimitian Colokkeun ti handap nepi ka réngsé grinding (boh dibeuli atawa saméméhna ogé timer tinkered) bisa dipasangan. Anu prefers ngagunakeun kertas crepe, tiasa ngahias usum panas dinten Colokkeun kalawan ribbons warni panjang. Ieu gampang, hususna keur barudak leutik. Kantun nempatkeun loba kaset kertas crepe panjang leuwih luhur, narik handap bit teras nahan nepi ka Hefebrezel jeung endog di dinya - nu aya usum panas dinten jalangan.

Jalma anu hayang tetep bisa mungkus jeung rod sorangan jeung kertas crepe, didieu langit téh wates éta!