Sunscreen pikeun babies & toddlers | Kaséhatan & Pencegahan

Ieu ogé babies jeung barudak bisa ngarasakeun panonpoé sagemblengna, hal anu penting pikeun nyandak sababaraha precautions. Ieu hususna leres saprak panonpoé langsung di barudak kedah kaluar wates ka 2 taun.

perlindungan panonpoé husus pikeun kulit babies na toddlers

ieu penting lantaran kulit babies jeung barudak leutik pisan nu sensitip. Utamana lamun datang ka UV radiasi.

perlindungan Sun keur orok na balita
perlindungan Sun keur orok na balita - sanajan lalawanan salila rubbing

kulit masih pohara ipis jeung oge panyalindungan UV intrinsik nu kulit sakurilingna kudu ngamekarkeun dina taun mimiti hirup ngan naon kajadian di taun mimiti hirup. Tangtu kudu tetep salawasna jadi barudak kasempetan pikeun ngajalankeun sabudeureun luar, maén sarta pindah. Ti barudak nu tangtu involuntarily kakeunaan radiasi UV ieu, anjeun kedah nyandak sabagian precautions.

ukuran pelindung

Kadé barudak utamina reside dina dua taun mimiti hirup di tempat teduh. Utamana dina waktos ieu barudak éta nalika kakeunaan langsung cahya panonpoé mungkin garkeiner atanapi sakumaha saeutik-gancang. spot rindang anu idéal di dieu.

Panonpoé langsung kedah dihindari ku panyalindungan panonpoe salaku luhur atawa parasol sorangan, disebutkeun eta bisa ngakibatkeun overheating di barudak. Dina taun munggaran kahirupan, salah kedah ngalakukeun tanpa sunscreen. Ngaliwatan ieu kulit sensitip pisan tina leuwih saeutik bisa unnecessarily burdened.

Éta ogé Kadé minyak orok henteu sunscreen téh. Ku minyak, nu sensitipitas cahya kulit orok urang masih wanti. Tapi teu ukur pikeun babies, pikeun barudak asup kana umur pra-sakola, hal anu penting anu aranjeunna ulah sinar panonpoé langsung. Ngeunaan sajam unggal poé barudak éta dina sagala hal maén dina hawa seger, ngajalankeun sabudeureun tur mindahkeun. Ku cara kieu, ngembangkeun anak urang anu didukung. Kitu ogé, formasi alam sahiji vitamin anu penting D.

Sanajan kitu, sinar panonpoé langsung kedah dihindari sanggeus dua taun mimiti hirup dina hal idéal. Ieu utamana kusabab kulit barudak, moal bisa sahingga sarta cukup gancang pikeun ngahasilkeun pigmén nu milik perlindungan alam. Duanana sunburns na reddening kulit kedah dihindari pisan waragad. The sunscreen paling éféktif masih nawiskeun wewengkon shaded jeung tambahan panonpoe ngan baju.

panonpoé ngan pakean keur orok na balita

Salian wewengkon rindang di sunscreen Hadé pisan panonpoé ngan baju. Ngan kapala, utamana beuheung, Ceuli na raray nu pancen nu sensitip. Ku alatan éta, anak di panonpoé kedah salawasna maké cap, topi atawa kawas. Sesa baju kedah airy utamana bari nutupan saloba mungkin tina awak.

Kaduruk ku panon poe dina pakansi
Perlindungan ngalawan kaduruk ku panon poe

Anjeun ogé kedah pastikeun yén teu sakabéh bahan anu sunproof. Sanajan kitu, aya panonpoe husus pakean pelindung, nu nyadiakeun ku panyalindungan zat husus hadé.

Di pangalusna, maranéhna ngeunteung kana UV Standar 801 tur mibanda mangrupakeun faktor panyalindungan UV tina sahanteuna 30. ogé lumaku ka sapatu nu maranéhna kudu ngalayanan suku saloba mungkin.
Sunscreen salaku ukuran salajengna

Salian baju katuhu sadaya bagian awakna uncovered kudu ditangtayungan ku sunscreen merenah. kudu nengetan, éta lotion nerapkeun sering teu kudu hartosna yén Anjeun masih bisa ngulinkeun di sun blazing barudak. kedah nganggo eta wungkul sunscreen anu husus dirancang pikeun barudak.

Sajaba ti éta, Anjeun kudu mastikeun yén kulit sénsitip duit barudak dries kaluar leuwih ti lotions na creams. sunscreen nu dipilih kedah meungpeuk duanana UV-A jeung UV-B sinar sarta ogé mibanda sahanteuna faktor panyalindungan panonpoé kakuatan 20. kudu creamed sadaya bagian uncovered ngeunaan 30 menit samemeh indit kaluar. Ogé nyatu sunscreen kudu diterapkeun.

Mun hiji deui terus rencanana di buka, nerapkeun moisturizer kudu terus-terusan. Utamana dina caina, résiko kaduruk ku panon poe ngaronjat. Ku alatan éta, sunscreens cai-tahan kudu dipake keur kaperluan ieu.

Ukuran pelindung séjén

Sagampil peka panonpoé jadi kulit jeung panon anu. Éta jadi pohara burdened ku UV-B, bisa ngabalukarkeun radang conjunctiva na cornea nu.

Potret tina indung senang sarta orok dina kacamata on pantai
Kacamata keur barudak kudu tetep sinar UV utamana dipercaya

Kituna, sanajan sapasang kacamata sareng panyalindungan panonpoé sampurna nyaeta kudu.

tapi ogé penting dina panangtayungan panonpoé nu barudak boga panutan alus, jadi sakabeh kolotna kedah mastikeun panyalindungan panonpoé nyukupan. Jadi, budak boga kabiasaan anu bener nalika panonpoe keur néangan ti hiji umur dini.

Jadi kolotna teu kudu nangtung panjang teuing di panonpoé sarta salawasna ditangtayungan ku pakean jeung sunscreen luyu.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.