Soulsex | seksualitas erotis

Sex geus sabudeureun lila euweuh deui, sarta lamun maranehna ngalakukeun, éta boring, rutin sarta dispassionate. The ucapan ciuman sanggeus karya hartina ngayakeun mitra atawa bener hiji hal, ampir pikaresepeun.

Neangan tenderness

Paradoxically, éta sarua jeung dua mitra: aranjeunna yearn pisan pikeun sayang, connectedness méntal jeung emosional, tangtosna, keur sex. Ngan teu ku pasangan, eta sigana anu mangrupakeun memori jauh.

Soulsex tiasa cara méré naékna markisa pikeun rahayat anu sarua deui lamun keur cinta masih aya.

Soulsex
Kalawan pasangan Soulsex ngadeukeutan ti kantos

Ti watek tur dipikaharti Nafsu leupas

Dina awal hubungan atawa hiji selingkuhan tegangan téh sahingga bisa hirup kalawan salawasna aya. Urang masihan urang pasangan deui na aya boro nanaon anjeunna bisa ngalakukeun, sangkan ulah manggihan anjeunna pikaresepeun.

Hiji kabiasaan sarupa peletakan conto penderita demented dina dinten nu bisa euweuh jadi dioperasikeun pikiran maranéhanana - sarta meureun kusabab eta kudu kirang kasempetan pikeun nempo kahirupan sex maranéhna tina sudut pandang rasional. Perawat di panti jompo ngalaporkeun yén loba padumuk ieu aktif sacara séksual, sanajan rasa otomatis-érotis.

Kahayang pikeun kelamin téh aya kitu malah dina partnership dormant. Tapi datangna watek kana antrian di sawatara titik pikiran kabukti on - jeung ngajadikeun beuki dashed nalika anjeunna mimitina hayang nyempad. Custom Kiss karasaeun meureun moal alus di nu brooding ngeunaan eta tapi nu daun wither, sadaya eusi lianna.

Naon Soulsex?

Sarerea emut pangalaman seksual kamana nya ieu henteu ngan ngeunaan fisik, tapi dina sambungan spiritual pikeun pasangan nu. Utamana dina hubungan karek dimimitian nu cinta téh leres tur dimana aya euweuh kabiasaan, aspék ieu némpél seksual flourishes. Ieu naon pangarang Eva-Maria Zurhorst dina buku nya "Jiwa Sex - Rediscover asih fisik" bakal reawaken.

Pikeun naon deui, naon urang ngalakukeun kitu ogé dina jenis ieu kelamin? Ieu cara unggal touch téh alus, sarta ogé kumaha urang tiasa nganyatakeun naon urang teu resep. mitra anyar dibere nyaho heula sarta éta kudu ka ngembarkeun ayeuna naon diaku sarta henteu janten. Éta kahayang unggal pasangan pikeun manggihan nu sejen dina hal ieu pikeun nangtukeun naon anjeunna / manehna diaku tur naon titik kontak téh alus pikeun manéhna.

Urang ogé perlu deui ngajalajah-dina kursus hubungan jangka panjang deui dimana pasangan nu bakal ngan noel, cinta téh tur tetep lalampahan tetep kapanggihna. A rutin, aya teu saloba hiji ogé weruh - nu ngajadikeun Soulsex jadi pikaresepeun, kapanggihna kantos anyar tina kabutuhan arus jeung kahayang ti pasangan jeung closeness nu asalna nepi di wahyu maranéhanana.

Kumaha carana sangkan Soulsex?

stroking hipu
pasangan ngora - tenderness

Soulsex dimimitian malah jeung dulur. Kisses ucapan kasual ngarasa bener nyaman di?

Lamun kitu, aranjeunna ditahan. Tapi lamun maranéhanana méré naékna beuki tegangan jeung jarak, éta oke, mitra nyebutkeun. Anjeunna teu ngalepatkeun, tapi nyatana nu ciuman ngabogaan janten béda. Sengit. Otentik.

Sugan eta nu diwenangkeun pikeun tetep gembleng, tapi lamun teu boga harti. mindfulness Ieu loba pasangan jeung urang masih perlu ngamekarkeun, tapi maranéhna bisa ngalakukeunana babarengan. jeung hal anu penting pikeun akur deui - geus sarua penting pikeun ngabejaan pasangan Anjeun tur némbongkeun kumaha rék téh.

Ieu nujul kana sagala kostum liar atawa Bohay uncomfortable, sumawona éta "New" pikeun bungbu nepi ka hirup kelamin. Hal ieu ngan saukur mun aya butuhna salila kelamin. Hiji pasangan komunikasi. Mitra lianna bisa attributed ka kapanggihna minuhan maranéhanana - sabalikna.