Spiders sakumaha pets

Jalma anu milih pikeun lancah jadi piaraan hiji, anjeun kudu nyaho yén éta téh lain kaulinan cuddly. lancah nu kadangkala pakakas dina leungeun, tapi lolobana pikaresep sato hiji putus matak ngaganggu di terrarium nu.

Lancah jadi piaraan hiji

Grasps leungeun dina terrarium, éta leyur dina stress spinning, sarta sato bisa ngegel. The terrarium mana lancah nu diayakeun, hiji wewengkon 30 40 × sentimeter must. jangkungna kudu ngukur nepi ka sentimeter 50. Salila molting, sato teu kudu fed.

Rotknie tarantula - Brac
Spiders sakumaha pets

Upami aya kadaharan tina spiders tina serangga jeung arachnids hirup, kawas locusts, contona, bisa dibeli di toko. Sajaba ti éta, kudu aya cai salawasna cukup. Dangong spiders anu cukup basajan. Sato teu kedah beueus panas sarta mungkin Bark salaku basa.

spiders Naon anu merenah keur hiburan?

Spésiés nu pang populerna di spiders sakumaha pets, anu tarantula Chili beureum, jeung Rotfußvogelspinne jeung tarantula Méksiko Rotknie. Urut lima ka genep sentimeter jangkung tur mangrupakeun damai jeung awét. The tarantula Chili beureum tumuwuh lambat pisan tur direureuhkeun keur lila jeung dahareun. dahareun pikaresep lancah imah ieu mangrupakeun serangga jeung beurit Freshly dilahirkeun.

The karapihan-asih Rotfußspinne mangrupakeun tarantula tangkal téh nepi ka heubeul 15 taun. dahareun pikaresep of spiders ieu locusts atanapi cockroaches. Oge tarantula Méksiko Rotknie pohara populér salaku piaraan hiji na pisan cocog pikeun beginners sakumaha Erstspinne. Dijejeran éta kalayan jangkrik atanapi grasshoppers.

Sabaraha anu spiders?

A tarantula waragad gumantung kana jenis jeung ukuran na ngetik nepi ka euro 200. terrarium nu diperlukeun pikeun waragad lancah, gumantung kana ukuranana antara sapuluh lima puluh euro. daszu datangna taneuh, 15 liter babakan mulch, hirup sasatoan dahareun.

Spiders sakumaha pets - Mangpaat

  • Spiders anu beresih jeung sepi
  • Merlukeun saeutik tempat pikeun cicing
  • Lancah ningali anu matak
  • hiburan mirah
  • piaraan instruksional

A disadvantage leutik

Loba jalma anu disgusted ku spiders sarta boga arachnophobia ditangtoskeun. Saha anu boga lancah a salaku piaraan hiji kedah nyangka datangna éta, nu datang ka imah loathe spiders, "ngajalankeun sabudeureun" da. Nyalira kecap lancah ngarareunah ekstrim na panik micu di jalma réa.

Cicingeun Crawling buluan "critters" nu dicandak di sabudeureun di lantai hayu nepi jadi loba hackles. Ku sabab kitu, hiji kedah nyebut mangga buka nuju teu salawasna geuwat nu boga lancah jadi piaraan hiji.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.