StadtLandFluss solusi walungan

Aturan StadtLandFluss téh basajan jeung gampang ngajelaskeun: ka kota, nagara sangkan bisa maén River, salah perlu 2 atawa pamuter langkung. Unggal pamuter perlu hiji lambar kosong kertas Dina 4 jeung pananya. Lajeng tangtukeun kategori nu rék maén. Pikeun jejer beuki mahiwal, tingali solusi sampel anjeun di dieu.

solusi StadtLandFluss ngalir A nepi ka Z

Hiji walungan kalayan mimiti: Amazon, Alster, Amur, Aller

Walungan dimimitian ku B: Brahmaputra

Walungan kalayan C di awal: Colorado

StadtLandFluss solusi walungan
StadtLandFluss solusi walungan

Walungan kalayan D di awal: Délta, Diemel, Don

Walungan kalayan E di awal: Elbe, suweng, Ebro, Emscher

Walungan kalayan F di awal: Fulda

Walungan kalayan G di awal: Gangga

Walungan kalayan H di awal: Havel, Hudson walungan

walungan kuring kalayan mimiti: Isar, Inn, Indus

Walungan kalayan J di awal: Yordania

Walungan kalayan K di awal: Kinzig, Kongo

Walungan kalayan L di awal: Lahn, Lippe, Lech

Walungan kalayan M di awal: Main, Mississippi, Moselle, Meuse

Walungan kalayan N di awal: Nil, Neckar, Nahe

Walungan kalayan O di awal: Atawa, Orinoco, Okavango

Walungan kalayan P di awal: Po, Pader

Aliran Q: Queich, Queis

Walungan kalayan Sunda di awal: Rhine, Ruhr, Rhône

Walungan kalayan S di awal: Na, Saar, Spree, Zambezi, meunangna

Walungan kalayan T di awal: Tiber walungan Thames, Tauber

Walungan kalayan U di awal: Unstrut, Ural

Walungan V di awal: Var, Vecht, Viels

Walungan kalayan W di awal: Weser, Werra, Volga, Vistula

Walungan kalayan X di awal: Xingu Xuquer

Walungan kalayan Y di awal: Yukon, Yser, Yonne

Walungan kalayan Z di awal: Zaire

Témplat pikeun pakotaan, désa, download walungan

Game témplat pikeun StadtLandFluss pikeun ngundeur pikeun babak Anjeun salajengna:

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.