solusi StadtLandFluss waditra

Aturan StadtLandFluss téh basajan jeung gampang ngajelaskeun: ka kota, nagara sangkan bisa maén River, salah perlu 2 atawa pamuter langkung. Unggal pamuter perlu hiji lambar kosong kertas Dina 4 jeung pananya. Lajeng tangtukeun kategori nu rék maén. Pikeun jejer beuki mahiwal, tingali solusi sampel anjeun di dieu.

solusi StadtLandFluss Instrumén musik A nepi ka Z

A waditra kalayan: akordion, Alphorn

Waditra jeung B: Viola, Banjo, Balalaika

Waditra jeung C: harpsichord, cello

solusi StadtLandFluss waditra
solusi StadtLandFluss waditra

Waditra kalawan D: bagpipes, organ laras

Waditra jeung E: gitar listrik

Waditra kalawan F: Bassoon

Waditra kalawan G: gitar, biola

Waditra kalawan H: kecapi, harmonium

Waditra kalawan I: Irlandia Harp

Waditra kalawan J: moro Lawas

Waditra kalawan K: piano, clarinet, cornet

Waditra jeung L: Lute, lyre

Waditra jeung M: mandolin, harmonika, sungut kecapi

Waditra kalawan N: Nasenflöte

Waditra kalawan O: oboe, organ

Waditra kalawan P: trombone, timpani, suling pan, piccolo

Waditra jeung Q: Kacapi Suling

Waditra jeung R: meletok, meletok, gesekan kendang

Waditra jeung S: drum, saxophone, harpsichord

Waditra jeung T: kendang, tuba, rebana

Waditra jeung U: ukulele, umuduri

Musik instrumen V: biola, cello

Waditra kalawan W: Wadaiko, tanduk Perancis

Waditra jeung Y: Yidaki

Waditra jeung Z: zither, akordion


Nyitak StadtLandFluss template

StadtLandFluss template kosong pdf

Citakan StadtLandFluss sakumaha grafik

Mangga wartosan kami iraha waeUpami Anjeun gaduh gagasan pikeun téma anyar keur luar biasa StadtLandFluss.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.