StadtLandFluss Leyuran Nagara

Aturan StadtLandFluss téh basajan jeung gampang ngajelaskeun: ka kota, nagara sangkan bisa maén River, salah perlu 2 atawa pamuter langkung. Unggal pamuter perlu hiji lambar kosong kertas Dina 4 jeung pananya. Lajeng tangtukeun kategori nu rék maén. Pikeun jejer beuki mahiwal, tingali solusi sampel anjeun di dieu.

StadtLandFluss solusi Nagara A nepi ka Z

Hiji nagara kalawan mimiti: Argéntina, Australia, Albania, Aljazair

Nagara dimimitian ku B: Brazil Argapura, Bélgia, Bulgaria

Nagara kalawan C di awal: Chile, Cina, Kosta Rika

StadtLandFluss Leyuran Nagara
StadtLandFluss Leyuran Nagara

Nagara kalawan D di awal: denmark, Jerman, Républik Dominika

Nagara kalawan E di awal, Ékuador, Éstonia, Basisir Gading

Nagara kalawan F di awal: Prancis, Finlandia

Nagara kalawan G di awal: Yunani, Gabon, Guyana, Ghana

Nagara kalawan H di awal, Honduras, Haiti,

Nagara Kuring keur dimimitian: India, Iran, Indonesia, Irlandia

Nagara kalawan J di awal: Jepang, Jamaika, Yordania

Nagara kalawan K di awal, Kuwait, Kenya, Kroasia, Kamerun

Nagara kalawan L di awal: Luxembourg, Laos, Libya, Lituania

Nagara kalawan M di awal: Maroko, Mauritania, Mongolia, Mali

Nagara kalawan N di awal: Namibia, Koréa Kalér, Nikaragua, Selandia Anyar

Nagara kalawan O di awal: Oman

Nagara kalawan P dina awal Paraguay, Papua Nugini, Polandia, Pakistan

Nagara Q di awal: Qatar
(Dina notasi Jerman euweuh nagara kalawan Q. ejaan bener aya Qatar)

Nagara kalawan Sunda di awal: Romania, Rwanda, Rusia

Nagara kalawan S di awal, Spanyol, Swédia, Swiss, Sénégal,

Nagara kalawan T di awal: Tanzania, Taiwan, Muangtai, Turki

Nagara kalawan U di awal, Kabupatén Majalengka, Uruguay, Hungaria, Ukraina

Nagara V: dina awal banten, Vietnam

Nagara kalawan W di awal: Wallis jeung Futuna
(Bélarus sabenerna disebut Bélarus)

Nagara X di awal: Xizang
(Xizang nyaeta nami Cina pikeun Tibét, dina ejaan Jerman henteu nagara kalawan X)

Nagara Y di awal: Yaman
(Dina éjahan Jerman kalawan euweuh nagara Y. ejaan bener aya Yaman)

Nagara kalawan Z di awal: Siprus


Nyitak StadtLandFluss template

StadtLandFluss template kosong pdf

Citakan StadtLandFluss sakumaha grafik

Mangga wartosan kami iraha waeUpami Anjeun gaduh gagasan pikeun téma anyar keur luar biasa StadtLandFluss.