StadtLandFluss Leyuran Pakakas

Aturan StadtLandFluss téh basajan jeung gampang ngajelaskeun: ka kota, nagara sangkan bisa maén River, salah perlu 2 atawa pamuter langkung. Unggal pamuter perlu hiji lambar kosong kertas Dina 4 jeung pananya. Lajeng tangtukeun kategori nu rék maén. Pikeun jejer beuki mahiwal, tingali solusi sampel anjeun di dieu.

StadtLandFluss Leyuran Pakakas ti A nepi ka Z

Hiji alat di awal hiji kawat stripper, palu demolition

Alat dimimitian ku B: snips tin, bor, hacksaw

StadtLandFluss Leyuran Pakakas ti A nepi ka Z
StadtLandFluss Leyuran Pakakas ti A nepi ka Z

Alat jeung C di awal: cutter / karajinan péso, crimping alat

Alat jeung D di awal, gulung ragaji, wrenches torsi

Alat jeung E di awal: tacker listrik, acak orbit Sanders

Alat jeung F di awal, hammers sledge, tatah, scraper

Alat jeung G di awal: trowel, mallet karét

Alat jeung H di awal: palu, ragaji leungeun, planer

Alat Kuring keur dimimitian: konci Allen / Allen

Alat jeung J di awal: spatula Jepang, Justorium

Alat jeung K di awal: Chainsaw, motong tang, linggis

Alat jeung L di awal: Cable Locator, ragaji liang, beusi soldering

Alat M di awal: tatah, trowel, Monierzange

Alat kalawan N di awal: Nippelspanner, kuku alat / kuku

Alat jeung O di awal: router

Alat P di awal: fase tester, jackhammer, pinset

Alat jeung Q di awal: Quast

Alat jeung Sunda di awal: lawnmower, ratchet rengkuh

Alat jeung S di awal, samping cutters, spatulas, Kooperatif Tipe Jigsaw

Alat T di awal: bor bangku, moulder spindle

Alat jeung U di awal: Unkrautstecher

Alat V di awal: Vario coét, sledgehammer, voltmeter

Alat jeung W di awal: tingkat, sudut

Alat jeung X di awal:

Alat jeung Y di awal:

Alat jeung Z di awal: pensil Carpenter urang


Nyitak StadtLandFluss template

StadtLandFluss template kosong pdf

Citakan StadtLandFluss sakumaha grafik

Mangga wartosan kami iraha waeUpami Anjeun gaduh gagasan pikeun téma anyar keur luar biasa StadtLandFluss.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.