maén StadtLandFluss

Aturan StadtLandFluss téh basajan jeung gampang ngajelaskeun: ka kota, nagara sangkan bisa maén River, salah perlu 2 atawa pamuter langkung. Unggal pamuter perlu hiji lambar kosong kertas Dina 4 jeung pananya.

aturan StadtLandFluss

Dina lambar kertas, pamaén nyieun méja. The preambles anu ditulis dina méja.

maén StadtLandFluss
maén StadtLandFluss

commencing Kota, Land, Walungan lajeng diteruskeun ku isu sejenna kayaning tutuwuhan, profesi, sato atanapi subjék malah ilahar kayaning dahar, nginum, mobil, selebritis, alat atawa labél fashion. Téma kudu ngatur sateuacanna jeung pamaén séjén.

A pamuter quietly nyebutkeun ka hurup ti A nepi ka Z na pamuter sejen pamustunganana kudu nyebutkeun "Engke". Ayeuna, sakabéh pamaén mibanda aksara anu geus dipilih, manggihan kecap kategori éta. téma klasik salian kotana tur padesaan atawa sato, tutuwuhan, ngaran na penjajahan.

Urang nawiskeun handap solusi sampel pikeun jejer aheng sapertos alat musik atawa cocktails.

Salaku titik di StadtLandFluss jadi dihampura?

Hiji anu kahiji dieusi lambaran tuntas nyebutkeun "ngeureunkeun" na sagala pamaén séjén kudu geuwat iklas turun kalam nya. Ayeuna, kahiji dimimitian ku bacaan tina kategori munggaran. The titik pikeun kecap anu disebarkeun kieu.

Lamun sababaraha urang boga kecap sarua, jadi dulur meunang 5 titik, teu saha sorangan kecap, manéhna meunang 10 titik. Sanajan kitu, lamun batur nyalira dina kategori a boga kecap salah meunang 25 titik. Ku kituna unggal babak ieu dumasar kana prinsip anu sarua. The titik nu ditambahkeun up sanggeus unggal babak jeung di ahir nyaéta hiji jeung paling titik anu juara.

Kiat ti prakték: aya kontrovérsi kalana antara pamaén nalika pamilon individu janten gancang nulis istilah pisan illegible di blok maranéhanana. Tur anjeun bisa jadi StadtLandFluss satuju kana aturan nu pihak katilu, anu istilah bisa ogé maca kudu boga solusi sah.

Témplat na leyuran pikeun StadtLandFluss

kategori StadtLandFluss kalawan solusi usulan

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.