StadtLandFluss solusi Nginum

Aturan StadtLandFluss téh basajan jeung gampang ngajelaskeun: ka kota, nagara sangkan bisa maén River, salah perlu 2 atawa pamuter langkung. Unggal pamuter perlu hiji lambar kosong kertas Dina 4 jeung pananya. Lajeng tangtukeun kategori nu rék maén. Pikeun jejer beuki mahiwal, tingali solusi sampel anjeun di dieu.

solusi StadtLandFluss Nginum A nepi ka Z

Minum jeung A: jus apel, bir poek, absinthe, alcopops

Inuman B: Beer, jus buah beri biru tea gelembung, lemon pait, katurunan Mary

Minum jeung C: Coca Cola, cognac, cocktail, Cointreau

StadtLandFluss inuman solusi / inuman
StadtLandFluss inuman solusi / inuman

Minum kalawan D: kaléng tina bir, Daiquiry, anggur dessert

Minum jeung E: eggnog tea és, espresso

Minum kalawan F: bottled bir, Fassbrause, fennel, Feuerzangenbowle

Minum kalawan G: Gin, mulled anggur, grog

Minum kalawan H: buah prambus liqueur, Hefeweizen, Hagebuttentee

Minum kalawan I: Irlandia kopi, kopi instan, jahé bir

Minum kalawan J: Jägermeister, Jagertee, Jerez

Minum K: kakao, Kir Royal, Kräuterlikor, camomile

Inuman jeung L: latte macchiato, Likur, inuman lemes, inuman panjang

Minum jeung M: susu, aprikot brendi, cai mineral

Minum kalawan N: Nespresso, nectar

Minum jeung O: ouzo, jus jeruk, buah brendi

Minum kalawan P: punch, Pils, port anggur tea mint

Minum Q: cinyusu cai

Minum jeung R: Rum, cyclists, Anggur Beureum

Minum jeung S: Smoothie, sangria, sparkling anggur, sherry

Minum jeung T: saayana teh, jus tomat

Inuman jeung U: Upton (cocktail), Uhudler

Minum V: sakabeh susu

Minum kalawan W: brendi, cai, vermouth, wiski

Minum jeung X: -

Minum jeung Y: tea Yunnan

Minum jeung Z: nipis, susu embe urang


Nyitak StadtLandFluss template

StadtLandFluss template kosong pdf

Citakan StadtLandFluss sakumaha grafik

Mangga wartosan kami iraha waeUpami Anjeun gaduh gagasan pikeun téma anyar keur luar biasa StadtLandFluss.