Jempe Peuting - catetan na téks

kumaha oge, tradisi nyanyi lagu Natal di imah kalawan kulawargana sarta barudak atanapi di sakola tur TK teu utamana heubeul. Ti ngeunaan 18. Abad ka nyanyi kalayan kulawarga anjeun, jeung ngan ti 19. Abad ieu dipikawanoh di Jerman lagu ti nagara sejen.

Catetan jeung téks rehe Peuting

nyanyi jeung nyieun musik dina umum on na di sabudeureun Natal nyiptakeun atmosfir geulis, pisan husus tur unik. Teu ukur barudak sakabeh umur ngarasakeun eta. Beuki sering lagu nu terus-terusan dina waktu ieu atanapi uninga, anu hadé téks sits. Anu bisa maénkeun hiji pakakas, bisa maén hiji iringan.

Ku ngaklik on gambar, nu ngawarnaan muka kalayan catetan na téks ti Carol Natal dina format pdf

Catetan jeung téks rehe Peuting
Catetan jeung téks rehe Peuting

Jempe Peuting - téks

Jempe Peuting!
Kabéh geus tenang, arloji ngalamun
Ngan nu satia, pasangan paling suci.
orok Suci sangkan lembut sarta hampang,
Bobo di karapihan sawarga,
Kulem dina karapihan sawarga.

Jempe Peuting!
Putra Allah, sakumaha laughs
Lieb tina raray suci Thy,
Saprak kami nunjukkeun subuh rahmat redeeming,
Kristus, di Thy kalahiran,
Kristus, di Thy kalahiran.

Jempe Peuting!
Angon gempa,
Ku angelic Hallelujah.
Drowned dinya kaluar pisan ti deukeut jeung jauh:
Kristus, Jurusalamet teh geus aya,
Kristus teh Jurusalamet anu dieu!

Buka catetan ti Natal Carol rehe buligir, Peuting Suci salaku file grafik


Mangga wartosan kami iraha waeLamun Anjeun keur pilari deui catetan jeung teks lagu barudak. Kami senang nyandak deui catetan dina kalayan téks dina kempelan urang tina lambaran musik lagu barudak. Desain catetan jeung kaca ngawarnaan ramah-anak geus mahal, tapi lamun perlu urang ngabagéakeun nyobian.