Nomer jadwal Hurup

Utamana dina awal sakola - dimana ngawarnaan ogé mangrupa salah sahiji hiji pastime populér - sakola pisan husus. Alpukahna barudak sakola primér ayeuna milik ka barudak "badag" jeung maranéhna kasampak maju ka dinten sakola salajengna.

ngabayangkeun hurup jadwal na angka

Ku ngaklik tumbu, kacana muka jeung ngawarnaan jadwal:

hurup jadwal na angka
hurup jadwal na angka

Témbongkeun hurup jadwal na angka sakumaha grafis hiji

hurup jadwal na angka Inggris

hurup jadwal na angka Inggris
hurup jadwal na angka Inggris

angka jadwal na hurup Inggris salaku grafis hiji


Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.