Ucing jadwal

Utamana dina awal sakola - dimana ngawarnaan ogé mangrupa salah sahiji hiji pastime populér - sakola pisan husus. Alpukahna barudak sakola primér ayeuna milik ka barudak "badag" jeung maranéhna kasampak maju ka dinten sakola salajengna.

ngabayangkeun Ucing jadwal

Ku ngaklik tumbu, kacana muka jeung ngawarnaan jadwal:

Ucing jadwal
Ucing jadwal

Témbongkeun jadwal ucing salaku grafis hiji

ucing jadwal Inggris

ucing jadwal Inggris
ucing jadwal Inggris

Inggris Témbongkeun ucing jadwal sakumaha grafis hiji


Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Kami senang mun nyieun ngawarnaan Anjeun pisan sorangan nurutkeun spésifikasi anjeun ti poto.