jadwal Ritter

Utamana dina awal sakola - dimana ngawarnaan ogé mangrupa salah sahiji hiji pastime populér - sakola pisan husus. Alpukahna barudak sakola primér ayeuna milik ka barudak "badag" jeung maranéhna kasampak maju ka dinten sakola salajengna.

ngabayangkeun jadwal Ritter

Ku ngaklik tumbu, kacana muka jeung ngawarnaan jadwal:

jadwal Ritter
jadwal Ritter

Témbongkeun jadwal Ritter salaku grafis

Jadwal satria Inggris

Jadwal satria Inggris
Jadwal satria Inggris

Jadwal padjajaran Inggris salaku grafis


Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.