manuk jadwal

Utamana dina awal sakola - dimana ngawarnaan ogé mangrupa salah sahiji hiji pastime populér - sakola pisan husus. Alpukahna barudak sakola primér ayeuna milik ka barudak "badag" jeung maranéhna kasampak maju ka dinten sakola salajengna.

ngabayangkeun manuk jadwal

Ku ngaklik tumbu, kacana muka jeung ngawarnaan jadwal:

manuk jadwal
manuk jadwal

Témbongkeun jadwal manuk saperti grafik

Jadwal manuk Inggris

Jadwal manuk Inggris
Jadwal manuk Inggris

manuk jadwal Inggris salaku grafis hiji


Mangga wartosan kamiUpami Anjeun keur néangan pikeun ngawarnaan pisan husus ku subjék pisan husus. Meureun urang bisa nyieun tina poto sarta ngawarnaan nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Leave a Comment

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku * disorot.